ΑΡΗΣ

Δύσκολα ο Γκαρσία

Δύσκολα ο Γκαρσία
Κόκε

Η σημερινή μέρα θα αποτελέσει κριτήριο για την συμμετοχή του Σέρχιο Κόκε και του Γκαρσία στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ

O Γκαρσία


Ο Βολιβιανός μέσος που έχει χάσει ήδη αρκετά παιχνίδια του Άρη στη φετινή χρονιά εξακολουθεί να αντιμετωπίζει το πρόβλημα στο γαστροκνήμιο από την θλάση που έχει υποστεί και έτσι είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα προλάβει τελικά να δώσει το παρών στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Γκαρσία είναι αλήθεια ότι προσπαθεί όμως θέλει να μπει σε κανονικό πρόγραμμα όταν είναι απόλυτα έτοιμος. Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι πέρα της αγωνιστικής του αξίας η επιρρέπεια που δείχνει και φέτος στους τραυματισμούς έχει αρχίσει να προβληματίζει αρκετά την τεχνική ηγεσία.

Ουσιαστικά όμως σήμερα ή το αργότερο αύριο θα φανεί αν τελικά ο Γκαρσία θα μπορέσει να προλάβει να είναι παρών στην μάχη της Κυριακής.

Ο Κόκε


Όσο για τον Σέρχιο Κόκε; Η κατάστασή του φαίνεται γίνεται ολοένα και καλύτερη με τις πιθανότητες συμμετοχής του στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό αυξάνονται ολοένα και περισσότερο με τον ίδιο να είναι ο πιο αισιόδοξος όλων.

Ο Ισπανός επιθετικός του Άρη προπονήθηκε και χθες πιο ελαφρά και ουσιαστικά σήμερα θα φανεί αν θα μπορέσει να συμμετάσχει στην αποστολή από τον Γκιγιέρμο Όγιος για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό με τον ίδιο να δείχνει αποφασισμένος να μην απουσιάσει.









TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ