ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

"Δύσκολα θα περάσουν ομάδες απ' την Τρίπολη"

"Δύσκολα θα περάσουν ομάδες απ' την Τρίπολη"
INTIME SPORTS

Ο σκόρερ του Ατρόμητου στην Τρίπολη, Γιάννης Καραλής μίλησε για τη φιλοσοφία της ομάδας του Γιώργου Δώνη.

Ο σκόρερ του Ατρόμητου στην Τρίπολη, Γιάννης Καραλής μίλησε για τη φιλοσοφία της ομάδας του Γιώργου Δώνη σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Sentra.

Aναλυτικα:

Για την κίτρινη κάρτα που πήρε για τον πανηγυρισμό του στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης:
" Όταν ξεκινούσα το ματς σκεφτόμουν ότι θα πανηγυρίσω με τους φιλάθλους αν πετύχω γκολ. Ωστόσο είναι γλυκιά η κάρτα".

Για το αν υποστηρίζει τον Ατρόμητο ως φίλαθλος:
"Είμαι φίλος του Ατρόμητου από μικρός. Έπαιζε ο πατέρας και ο θείος μου στον Ατρόμητο και υπάρχει ιδιαίτερη σχέση ανάμεσα σε μένα και τους φιλάθλους της ομάδας".

Για τον βαθμό που πήρε στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα ο Ατρόμητος:
" Ο κόσμος θέλει πάντα να κερδίζει η ομάδα. Αυτό δεν γίνεται σε κάθε ματς. Ήταν μια δύσκολη έδρα απ΄όπου δεν θα περνάνε εύκολα οι ομάδες. Μπορούσαμε κάτι παραπάνω, αλλά ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα".

Για το αν αισθάνονται πίεση οι Έλληνες από την παρουσία πολλών ξένων παικτών:
" Είναι δύσκολα για έναν Έλληνα και ιδιαίτερα μικρό στην ηλικία να καθιερωθεί. Ωστόσο ο Ατρόμητος και ο προπονητής μας ο Γιώργος Δώνης εμπιστεύεται τους Έλληνες παίκτες".

Για τη νοοτροπία των Λατίνων ποδοσφαιριστών:
" Οι παίκτες άσχετα από τη χώρα από την οποία κατάγονται μιλάνε περίπου την ίδια γλώσσα. Η ποδοσφαιρική γλώσσα είναι μια. Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές".

Για τα δυο προσεχή εντός έδρας παιχνίδια του Ατρόμητου, με Ολυμπιακό Βόλου και Ξάνθη:
" Είναι δύσκολα ματς με δυο ομάδες που είναι στο επίπεδό μας. Όμως με καλή αγωνιστική εικόνα θα μπορέσουμε να πάρουμε τις νίκες".

Για τον τρόπο που αγωνίζεται εκτός έδρας ο Ατρόμητος:
"
Είναι εντολή του προπονητή πάντα να παίζουμε για τη νίκη. Μπορεί να μην το καταφέρνουμε σε κάθε ματς αλλά αυτός είναι ο σκοπός μας".

Για το αν οι νεαροί παίκτες είναι έτοιμοι να πάρουν χρόνο συμμετοχής:
" Υπάρχουν νεαροί παίκτες που θέλουν να πάρουν ευκαιρίες. Όλες οι ελληνικές ομάδες πρέπει να δίνουν μεγαλύτερη βάση στους Έλληνες παίκτες. Θα βοηθηθούν οι ομάδες αλλά και η χώρα αν βγαίνουν Έλληνες παίκτες".

Για το αν του δημιουργεί περισσότερες υποχρεώσεις το γκολ που πέτυχε:
" Στόχος μου είναι να κερδίζει η ομάδα. Προσωπικά προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Θα ήθελα να καθιερωθώ αλλά προέχει η επιτυχία της ομάδας".

Για τη φάση που πέτυχε το γκολ στο γήπεδο της Τρίπολης:
" Ενώ είχα βγει μπροστά και δεν πέρασε η μπαλιά, νόμιζα ότι τελείωσε η φάση. Όμως ο Μπρίτο έκανε τη μπαλιά στη συνέχεια και δεν είναι τυχαία ότι έχει πολλές ασίστ. Έκανε πολύ καλή μπαλιά".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ