ΕΥΡΩΠΗ

"Δύσκολη η σχέση μου με Καπέλο"

"Δύσκολη η σχέση μου με Καπέλο"

Ο ζωντανός θρύλος της Μίλαν, Ντέγιαν Σαβίσεβιτς, παραδέχθηκε ότι οι σχέσεις του με τον άλλοτε προπονητή του, Φάμπιο Καπέλο δεν ήταν και οι καλύτερες δυνατές κατά το διάστημα της κοινής τους θητείας στο Μιλανέλο.

Ο Σαβίσεβιτς ήταν ιδιαίτερα αγαπητός τόσο στον κόσμο, όσο και στον πρόεδρο της ομάδας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Το ίδιος όμως δεν φαίνεται να ίσχυε και με το νυν τεχνικό της εθνικής Αγγλίας.

" Μερικές φορές ήταν μια πολύ δύσκολη σχέση", είπε αρχικά το πρώην "κανόνι" των "ροσονέρι" και τωρινός πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του Μοντενέγκρο στην εφημερίδα "Sun", για να τονίσει στη συνέχεια ότι ίσως να έσφαλε και ο ίδιος μερικές φορές.

" Δεν με επέλεγε (σ.σ στο σχήμα της ομάδας), γεγονός που με απογοήτευε. Δεν συμφωνούσα πάντα μαζί το. Ίσως, να προσέγγιζα τα πράγματα με λάθος τρόπο. Αλλά έχω μιλήσει με τον κύριο Καπέλο και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα τώρα. Ανυπομονούμε να πάμε στην Αγγλία".

Το Μοντενέγκρο θα αντιμετωπίσει τα "λιοντάρια" την επόμενη εβδομάδα, σε ένα σημαντικό ματς για τα προκριματικά του EURO 2012.

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ