ΑΓΓΛΙΑ

Δύσκολη πρόκριση για Τσέλσι

Δύσκολη πρόκριση για Τσέλσι
Τσελσι πανηγυρικο

Σκούρα τα βρήκε η Τσέλσι κόντρα στην ΚΠΡ, για τον 3ο γύρο του κυπέλλου Αγγλίας.

Σκούρα τα βρήκε η Τσέλσι κόντρα στην ΚΠΡ, για τον 3ο γύρο του κυπέλλου Αγγλίας. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions League νίκησε 1-0 και προκρίθηκε στους "32", χωρίς όμως να σκοράρει κάποιος παίκτης της, αφού το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 28' από αυτογκόλ του τερματοφύλακα της ΚΠΡ, Λι Καμπ. Πάντως, ικανοποίηση προκάλεσε για τους "μπλέ" η επανεμφάνιση του Ντιντιέ Ντρογκμπά που αγωνίστηκε στο τελευταίο ημίωρο.
Ο Αβραμ Γκραντ χρησιμοποίησε τους: Ιλάριο, Φερέιρα, Μπεν-Χάιμ, Αλεξ, Ασλεϊ Κόουλ, Ράιτ-Φίλιπς (79' Τζο Κόουλ), Μίκελ, Σίντγουελ, Σινκλέρ (60' Ντρογκμπά), Καλού, Πιζάρο (71' Μπάλακ).

Έστω και δύσκολα η Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Άστον Βίλα, επικρατώντας με 2-0 στο "Βίλα Παρκ", στην πιο ενδιαφέρουσα αναμέτρηση της τρίτης φάσης του Κυπέλλου Αγγλίας. Οι "κόκκινοι διάβολοι", που και στο πρωτάθλημα είχαν "διαλύσει" τους "χωριάτες" με 4-1, χρειάστηκαν 81' προκειμένου να μπορέσουν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα των γηπεδούχων. Εκεί όμως, μίλησε για μία ακόμη φορά η κλάση των Κριστιάνο Ρονάλντο και Γουέιν Ρούνει που με τα τέρματα που πέτυχαν στο 81' και στο 89' αντίστοιχα, έδωσαν την πρόκριση για την επόμενη φάση στην ομάδα του Άλεξ Φέργκιουσον.

Στο μεταξύ, δεν έλειψαν οι εκπλήξεις στα άλλα ματς, με... θύματα τις ομάδες της Premier League. Ηδη το θεσμό αποχαιρέτησαν η Μπόλτον του Στέλιου Γιαννακόπουλου (έπαιξε σε όλο το ματς) που ηττήθηκε 1-0 από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο "Ρίμποκ", η Εβερτον που έχασε με το ίδιο σκορ στο "Γκούντισον Παρκ" από την Ολνταμ, η Μπέρμιγχαμ που έχασε 2-1 από τη Χάντερσφιλντ και η Μπλάκμπερν που γνώρισε την ταπείνωση με 4-1 μέσα στο "Ιγουντ Παρκ" από τη Κόβεντρι.

Εκτός έμεινε και η Σάντερλαντ που έχασε 3-0 στην έδρα της από τη Γουίγκαν (επίσης ομάδα της Premier League). Να σημειωθεί ότι στους αγώνες που έληξαν ισόπαλοι, θα διεξαχθεί επαναληπτικός.

Συνοπτικά το πρόγραμμα του 3ου γύρου:

Πρέστον-Σκάνθορπ 1-0
Τσέιζταουν-Κάρντιφ 1-3

Κόλτσεστερ-Πίτερμπρο 1-3

Μπόλτον-Σέφιλντ Γιουν. 0-1

Μπλάκμπερν-Κόβεντρι 1-4

Μπράιτον-Μάνσφιλντ 1-2

Γουόλσολ-Μίλγουολ 0-0

Τσάρλτον-Γουέστ Μπρομ 1-1

Γουότφορντ-Κρίσταλ Πάλας 2-0

Πλίμουθ-Χαλ 3-2

Τρανμίρ-Χέρφορντ 2-2

Τότεναμ-Ρέντινγκ 2-2

Μπρίστολ Σίτι-Μίντλεσμπρο 1-2

Χάντερσφιλντ-Μπέρμιγχαμ 2-1

Σουόνσι-Γουότερλουβιλ 1-1

Σάντερλαντ-Γουϊγκαν 0-3

Σάουθεντ-Νταγκ & Ρεντ 5-2

Εβερτον-Ολνταμ 0-1

Σαουθάμπτον-Λέστερ 2-0

Γουέστ Χαμ-Μάντσεστερ Σίτι 0-0

Ιπσουϊτς-Πόρτσμουθ 0-1

Γουλβς-Κέμπριτζ 2-1

Μπάρνσλεϊ-Μπλάκπουλ 2-1

Σουϊντον-Μπαρνέτ 1-1

Νόριτς-Μπέρι 1-1

Τσέλσι-ΚΠΡ 1-0

Άστον Βίλα-Μάντσεστερ Γ. 0-2


Κυριακή 6 Ιανουαρίου
Μπέρνλι-Αρσεναλ
Ντέρμπι-Σέφιλντ Γουένσντεϊ
Φούλαμ-Μπρίστολ Ρόβερς
Λούτον-Λίβερπουλ
Στόουκ Σίτι-Νιούκαστλ















TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ