PREMIER LEAGUE

Έχασε Εντουάρντο και βαθμούς

Έχασε Εντουάρντο και βαθμούς
ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΝΤΟΥΑΡΝΤΟ

Η Άρσεναλ έχασε με τραυματισμό τον Εντουάρντο και άφησε δύο βαθμούς (2-2) στο Μπέρμινγχαμ (vid)

Σοκ με Εντουάρντο

Η αναμέτρηση στο "Σεντ Άντριους" στιγματίστηκε από το σοβαρό τραυματισμό του Εντουάρντο Ντα Σίλβα, μόλις στο 3ο λεπτό. Ο Μάρτιν Τέιλορ έκανε αντιαθλητικό τάκλιν στον επιθετικό της Άρσεναλ, ο οποίος τραυματίστηκε στον αριστερό αστράγαλο και έγινε αλλαγή (τη θέση του πήρε ο Νίκλας Μπέντνερ).

Είναι χαρακτηριστικό πως ο αγώνας διεκόπη για 8 λεπτά (στο 3' έγινε το μαρκάρισμα και στο 11' άρχισε ξανά η αναμέτρηση), καθώς ο Βραζιλιάνος στράικερ, με την κροατική υπηκοότητα, έμεινε ακίνητος στο χορτάρι. Ο Άγγλος κεντρικός αμυντικός των "μπλε" αντίκρισε απευθείας κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή, Μάικ Ντιν, ενώ ο άσος των "κανονιέρηδων", Εντουάρντο Ντα Σίλβα, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο "Selly Oak Hospital". Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, υπέστη συντριπτικό κάταγμα στην ποδοκνημική.

Να σημειωθεί πως οι παίκτες και των δύο ομάδων έμειναν σαστισμένοι και εμφανώς ταραγμένοι, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι η τηλεόραση του "Sky", που μετέδιδε τον αγώνα, δεν έδειξε σε επανάληψη τη φάση, αφού η εικόνα ήταν ανατριχιαστική.

Με το αριστερό του ΜακΦάντεν

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Μπέρμινγχαμ άνοιξε το σκορ στο 28' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τζέιμς ΜακΦάντεν, ο οποίος με αριστερό αριστοτεχνικό κτύπημα έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Μανουέλ Αλμούνια. Οι "κανονιέρηδες" ισοφάρισαν στο 50' με κοντινή προβολή του Θίο Γουόλκοτ, αν και υπάρχει υποψία φάουλ του Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ στον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, Μάικ Τέιλορ.

H Άρσεναλ είχε αριθμητικό πλεονέκτημα και έφτασε γρήγορα στην ολική ανατροπή. Πρωταγωνιστής, πάλι ο Γουόλκοτ, ο οποίος στο 55' με ατομική προσπάθεια και αριστερό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Μάικ Τέιλορ και "έγραψε" το 2-1. Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ έχασε σωρεία ευκαιριών και θα μπορούσε να πετύχει κι άλλα τέρματα, όμως δέχθηκε την ψυχρολουσία στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα σε μαρκάρισμα του Γκαέλ Κλισί στον Στιούαρτ Πάρναμπι, με το πέναλτι υπέρ της Μπέρμινγχαμ να είναι τουλάχιστον αμφισβητούμενο. Στο 95', ο Σκωτσέζος επιθετικός, Τζέιμς ΜακΦάντεν, με αριστερό κτύπημα ισοφάρισε σε 2-2.

Ο τραυματισμός του Εντουάρντο



ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Σάββατο (23/2):

Μπέρμιγχαμ-Άρσεναλ 2-2 (28', 95' πεν. ΜακΦάντεν-50', 55' Γουόλκοτ)
Φούλαμ-Γουέστ Χαμ
Γουίγκαν-Ντέρμπι
Πόρτσμουθ-Σάντερλαντ
Λίβερπουλ-Μίντλεσμπρο
Νιούκαστλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (19:15)

Κυριακή (24/2):

Ρέντινγκ-Άστον Βίλα
Mπλάκμπερν-Μπόλτον

Δευτέρα (25/2):

Μάντσεστερ Σίτι-Έβερτον































TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ