ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Έχασε τις... εκλογές ο Ρανιέρι!

Έχασε τις... εκλογές ο Ρανιέρι!
Ρανιέρι-Γιουβέντους

Σε δημοψήφισμα που έγινε για λογαριασμό της ιταλικής "Tuttosport", το 64% των φιλάθλων τάχθηκε υπέρ της απομάκρυνσης του Κ.Ρανιέρι από τον πάγκο της Γιουβέντους

Μετά τον τραυματισμό του Νταβίντ Τρεζεγκέ η "κυρία" παρουσιάζεται γυμνή επιθετικά, έχει πετύχει μόλις ένα γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια της όπου μάζεψε μόλις δύο βαθμούς, ενώ με την εντός έδρας ήττα της περασμένης αγωνιστικής από την Παλέρμο (2-1) έπεσε στην 11η θέση του πίνακα.
Η διοίκηση εξακολουθεί να στηρίζει τον προπονητή, όμως ο Ρανιέρι δεν απολαμβάνει πλέον την εμπιστοσύνη του κόσμου, κάτι που φαίνεται από όλα τα τελευταία "δημοψηφίσματα".

Στο πιο πρόσφατο, που διενεργήθηκε από την ιστοσελίδα της τορινέζικης εφημερίδας "Tuttosport" και στο οποίο συμμετείχαν χιλιάδες φίλοι των "μπιανκονέρι" και του ιταλικού ποδοσφαίρου, το 64% του κόσμου υποστήριξε πως είναι καιρός για τον Ρανιέρι να αποχωρήσει από τη Γιουβέντους, ενώ μόλις το 36% επιθυμεί την παραμονή του.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ο πολύπειρος τεχνικός έχει χάσει το λαϊκό έρισμα, και σε περίπτωση που το ερχόμενο Σάββατο η Γιουβέντους γνωρίσει την ήττα από τη Νάπολι στο "Σαν Πάολο", τοτέ πολύ δύσκολα θα καταφέρει να διατηρήσει τη θέση του στην άκρη του πάγκου.




TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ