ΠΑΟΚ

Έχω τρέλα...

Έχω τρέλα...
Μιετσελ γκολ

Μετά από μία ώρα κακού θεάματος ο ΠΑΟΚ χτύπησε με τους Αραμπατζή–Μίετσελ και πήρε το ντέρμπι των δικεφάλων με 2-0

Ο Βούκοτιτς παρέταξε υποδειγματικά την ομάδα του και ο Αραμπατζής στο 65' με σουτ κεραυνό άνοιξε το σκορ και το δρόμο προς τη νίκη. Τη σφραγίδα στο φύλλο αγώνα έβαλε ο Μίετσελ στο 73' με κεφαλιά.
Η ΑΕΚ που δεν κατάφερε να ξεκλειδώσει την άμυνα των γηπεδούχων απώλεσε τρεις βαθμούς στο κυνήγι του Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα και σε περίπτωση που οι ερυθρόλευκοι κερδίσουν στην Ξάνθη η διαφορά θα εκτοξευθεί στους οκτώ βαθμούς.

td> Οι συνθέσεις των ομάδων
ΠΑΟΚ (Μόμτσιλο Βούκοτιτς): Φερνάντεζ, Αραμπατζής, Κωνσταντινίδης, Μπαρκαουάν (89΄ Μαλεζάς), Ζαγοράκης (66΄ Γκονζάλες), Μπαλάφας, Μελίσσης, Ηλιάδης, Χαραλάμπους, Χαραλαμπίδης (+90` Τόργκελε), Μίετσελ

ΑΕΚ (Λορένσο Σέρα Φερέρ): Χιώτης, Παουτάσο, Δέλλας, Τσιρίλο, Τζιωρτζιόπουλος, Κυριακίδης, Τόζερ (63΄ Ιβιτς), Ζούλιο Σέζαρ, Λάκης (77΄ Καπετάνος), Λυμπερόπουλος, Καμπάνταης (63΄ Κονέ)
td> Με μια ματιά
Ο Λορέντζο Σέρα Φερέρ μπορεί να είχε πολλές απουσίες αλλά παρέμεινε πιστός στο αγαπημένο του 4-4-2 με ρόμβο στο κέντρο. Κάτω από τα δοκάρια αντί του τραυματία Σορεντίνο κάθισε ο Διονύσης Χιώτης, με τους Παουτάσο, Τσιρίλο, Δέλλα και Τζιωρτζιόπουλο στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά. Στην μεσαία γραμμή αντί του επίσης τραυματία Ζήκου τοποθετήθηκε ο Κυριακίδης σε θέση αμυντικού χαφ, με τον Λάκη δεξιά, τον Σέζαρ αριστερά και τον Τόζερ πίσω από τους δύο επιθετικούς, Λυμπερόπουλο-Καμπάνταη.

Ο Βούκοτις στην αντίπερα όχθη εμφανίστηκε πολύ διαβασμένος γεμίζοντας το κέντρο της ομάδας του και παρατάσσοντας τον ΠΑΟΚ με διάθεση να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα και σύστημα 4-5-1. Ο Φερναντέζ πήρε τη θέση του κάτω από τα γκολπόστ με τους Αραμπατζή, Μαρκαουάν, Μελίσσης, Χαραλάμπους στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά. Στην μεσαία γραμμή ο Σέρβος τεχνικός επέλεξε τρία αμυντικά χαφ (Ζαγοράκη, Μπαλάφα, Ηλιάδη) με τον Χαραλαμπίδη δεξιά και τον Κωνσταντινίδη στα άκρα του κέντρου. Μοναδικός προωθημένος για τον δικέφαλο του Βορρά ήταν ο Μάρτσιν Μίετσελ.

Παθος, δύναμη και άμυνες...

Το ντέρμπι στην Τούμπα ξεκίνησε από τα πρώτα λεπτά με το πάθος των 22 ποδοσφαιριστών να περισσεύει και πολλές δυνατές μονομαχίες στο χώρο της μεσαία γραμμής. Ο Βούκοτιτς με την επιλογή των πέντε χαφ κατάφερε να... μπλοκάρει την ΑΕΚ, έχοντας τον Μπαλάφα κολλημένο πάνω στον Ντάνιελ Τόζερ, ενώ χαρακτηριστικό των πρώτων 45 λεπτών είναι το γεγονός πως όταν ο ΠΑΟΚ βρισκόταν σε θέση άμυνας ο Μίετσελ ήταν κάτω από τη σέντρα και μάρκαρε!

Η Ένωση ξεκίνησε την αναμέτρηση με διάθεση να πιέσει αλλά δεν μπόρεσε να βρει κανένα διάδρομο στην εξαιρετικά καλά οργανωμένη αμυντική λειτουργία του ΠΑΟΚ (διπλή ζώνη έξω από την περιοχή). Φάσεις δεν υπήρχαν παρά μόνο κάποια σουτ από μακρινή απόσταση τόσο από τους φιλοξενούμενους όσο και από του γηπεδούχους που άρχισαν να σκέφτονται πέρα από το δικό τους μισό μετά το πρώτο τέταρτο. Εκτός των δυνατών μονομαχιών μόνο η εξέδρα θύμιζε πως πρόκειται για ντέρμπι, με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να γεμίζουν την Τούμπα μετά από αρκετό καιρό.

Αρχή στην επανάληψη με μία από τα ίδια

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε και συνέχισε όπως ακριβώς τελείωσε το πρώτο. Η ΑΕΚ προσπαθούσε να βρει τον τρόπο να ξεκλειδώσει την άμυνα των γηπεδούχων χωρίς όμως να μπορεί να βρει τον τρόπο. Ο δικέφαλος του Βορρά έδειχνε να πατάει πάνω σε ένα καλοστημένο σχέδιο του Βούκοτιτς και περίμενε την δική του ευκαιρία σε κάποια αντεπίθεση.

Οι πρώτες κινήσεις στην σκακιέρα έγιναν από τον Φερέρ με τους Ίβιτς και Κονέ να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο αντί των Τόζερ, Καμπάνταη στο 63'. Ο Ισπανός θέλησε να τονώσει τη μεσαία γραμμή με δύο ποδοσφαιριστές με μεγαλύτερη τεχνική κατάρτιση θέλοντας έτσι να ανοίξει με κάποια πάσα ή ενέργεια τον ΠΑΟΚ.

Η ώρα του ΠΑΟΚ

Δύο λεπτά όμως μετά τις κινήσεις του Φερέρ οι παίκτες του Βούκοτιτς βρήκαν την ευκαιρία που έψαχναν και δεν την άφησαν να περάσει ανεκμετάλλευτη. Στο 65ο λεπτό ο Τσιρίλο απομάκρυνε ασθενώς με το κεφάλι σε μία σέντρα, η μπάλα στρώθηκε στον Αραμπατζή και αυτός με ένα ασύλληπτο σουτ έβαλε την ομάδα μπροστά στο σκορ.

Η Τούμπα πήρε φωτιά, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ με αυτοπεποίθηση που θα έπρεπε να έχουν από την αρχή του αγώνα πάταγαν πολύ καλύτερα στο γήπεδο την ώρα που οι αντίπαλοι τους έδειχναν να μην μπορούν να συνέλθουν από την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν την ανήμπορη να αντιδράσει σε εκείνο το σημείο ΑΕΚ και το δεύτερο γκολ ήρθε μόλις οκτώ λεπτά μετά το πρώτο. Στο 73' ο Χαραλαμπίδης σεντράρει από δεξιά, ο Μίετσελ έχει πολύ εύκολο έργο στην καρδιά της κιτρινόμαυρης άμυνας και με κεφαλιά, διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του.

Όταν η Ένωση προσπάθησε να απαντήσει άμεσα και να ξαναμπεί στο παιχνίδι, ο Φερνάντεζ απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Λυμπερόπουλου στο 74΄ και κάπου εκεί όλα τελείωσαν για τον δικέφαλο του Νότου, που δεν είχε πλέον τα ψυχικά αποθέματα να διεκδικήσει κάτι θετικό στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ έφτασε σε μια πολύ σπουδαία νίκη, που τον σταθεροποιεί στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και που παράλληλα αποτελεί το ιδανικότερο ποδαρικό για το 2007.

* Στο 80ο λεπτό αποβλήθηκε από τον πάγκο της ΑΕΚ ο Λορέντζο Σέρα Φερέρ.
td> Συνέντευξη Τύπου
Φερέρ: "Ποτέ λευκή πετσέτα"

Παρά την ήττα από τον ΠΑΟΚ ο τεχνικός της ΑΕΚ, Σέρα Φερέρ, έδειξε να μην χάνει το πιστεύω του για το κυνήγι της πρώτης θέσης του πρωταθλήματος. Ο Ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ ωστόσο παραδέχτηκε πως η ομάδα του έδειξε επηρεασμένη από την διακοπή με τον ΠΑΟΚ να πετυχαίνει να επιβάλλει του ρυθμό του στο παιχνίδι.

" Ήταν ένα παιχνίδι ιδιαίτερα διεκδικήσεων που κρίθηκε στην σωματική δύναμη και όχι στην ποιότητα. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν ιδιαίτερα ισοδύναμο χωρίς να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο με τον ΠΑΟΚ να αισθάνεται αρκετά καλά με αυτό τον τρόπο παιχνιδιού. Εγώ από πλευράς της ΑΕΚ θα μου άρεζε να παίζαμε διαφορετικό ποδόσφαιρο. Είναι καλό να διατηρείται η ένταση στο παιχνίδι αλλά όταν έχουμε την μπάλα μου αρέσει να γίνεται καλύτερη χρήση αυτής.

Στο δεύτερο ημίχρονο επιτεύχθηκε αυτό το μεγάλο γκολ από τον ΠΑΟΚ το οποίο έδωσε ηρεμία στον ΠΑΟΚ και μπόρεσε να κάνει περισσότερο τον τύπο παιχνιδιού που ήθελε, διατήρησε την ένταση και να αυξήσει την διαφορά. Εμείς δεν αντιδράσαμε σωστά. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας δίκαιος νικητής και του δίνω συγχαρητήρια"

, και επανέλαβε: " Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι επηρεάστηκε από ένα πολύ μεγάλο γκολ του ΠΑΟΚ από το οποίο η ομάδα μου έχασε την ισορροπία της με εμάς να μην ήμασταν σε καλό επίπεδο".

Σε ερώτηση για το τι εννοούσε λέγοντας ένταση στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ: " Η ένταση στο παιχνίδι αναφέρομαι στην διεκδίκηση, στο ένας εναντίον ενός, είπα και πιο πριν ότι έλειπε μια παύση στο παιχνίδι μας ώστε να την διαχειριζόμαστε σωστά, η μπάλα περνούσε γρήγορα από την άμυνα στην επίθεση και δεν υπήρχε κανένας έλεγχος στο παιχνίδι".

Σε ερώτηση για την αποβολή του ο κ. Φερέρ είπε: " Επειδή δεν μιλάω ελληνικά δεν συνέβη από κάτι που είπα με τον τέταρτο διαιτητή να πήρε αυτή την απόφαση. Υπήρξε μια παρεξήγηση και λυπάμαι πολύ για αυτό".
Τέλος παραδέχτηκε: " Δεν μου αρέσει να κρύβομαι πίσω από οποιαδήποτε δικαιολογία απλά η διακοπή μας έβγαλε από τον ρυθμό μας", ενώ για το πόσο πίσω αφήνει αυτή η ήττα την ΑΕΚ στο κυνήγι της πρώτης θέσης είπε:

" Αρχικά πρέπει να περιμένουμε τα αποτελέσματα τα αυριανά. Είναι η πρώτη αγωνιστική του Β΄ γύρου. Στον Α΄ γύρο είχαμε ξεκινήσει με τρεις ισοπαλίες και στη συνέχεια κερδίσαμε έδαφος παίζοντας και στο
Ποτέ δεν μπορείς να πετάξεις λευκή πετσέτα"
.

Ικανοποίηση και μήνυμα από Βούκοτιτς

Από την πλευρά του ο Μόμτσιλο Βούκοτιτς στάθηκε στην εμφάνιση της ομάδας του τονίζοντας πως ήταν η πιο πειθαρχημένη εμφάνιση που έκανε το σύνολό του απέναντι στην ΑΕΚ με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ να θέλησε με τις δηλώσεις του να κρατήσει προσγειωμένους τους παίκτες του εν όψει της συνέχειας και του δύσκολου προγράμματος που ακολουθεί.

" Θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου και ειδικά στους Μπαρκαουάν και Μίετσελ με τον πρώτο να έπαιξε με πυρετό και έβγαλε όλο το παιχνίδι όμως και ο δεύτερος παρά το ότι έχασε προπονήσεις δείχνοντας ότι και κάτω από αυτές τις συνθήκες θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα και τους συμπαίκτες τους", για να περάσει στο αγωνιστικό κομμάτι και τη νίκη επί της ΑΕΚ λέγοντας:

" Μπήκαμε στη νέα χρονιά με το δεξί χρειαζόμασταν ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο αλλά παρόλα αυτά εμείς από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό δεν επιτρέψαμε στην ΑΕΚ να μας απειλήσει και ειδικότερα μετά το δεύτερο γκολ μπορούσαμε να κάνουμε το σκορ ακόμα πιο μεγάλο".

Σε εκείνο το σημείο ο κ. Βούκοτιτς θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα προς τους παίκτες του: " Θα ήθελα να δώσω όμως ένα μήνυμα στους παίκτες ότι μετά από μία αρκετά καλή περίοδο νομίσαμε ότι μπορούσαμε να παίξουμε διαφορετικά. Η σημερινή νίκη είναι μια μεγάλη και σπουδαία νίκη αλλά από την Δευτέρα θα πρέπει να κάνουμε προετοιμασία για το δύσκολο πρόγραμμα που μας περιμένει και το οποίο θα πρέπει να βγάλουμε αν θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας".

Σε ερώτηση για την απόδοση των Αραμπατζή και Χαραλαμπίδη ο τεχνικός του ΠΑΟΚ απάντησε: " Ο Αραμπατζής έβαλε το γκολ αλλά η ομάδα έπαιξε καλά. Δεν κερδίσαμε γιατί ο Αραμπατζής έβαλε το γκολ αλλά γιατί το θέλαμε και τα παιδιά τα δώσανε όλα. Στον Α΄ γύρο είχαμε πρόβλημα από την δεξιά πλευρά και θέλαμε έναν παίκτη και με τον παίκτη που φέραμε (σ.σ. Ίντιο) οι δυο τους ο Αραμπατζής με τον Χαραλαμπίδη θα πρέπει να παλεύουν για μια θέση στην ενδεκάδα.

Μετά τις 5 νίκες και 1 ισοπαλία όταν προσπαθήσαμε να παίξουμε με άλλο τρόπο δεν τα καταφέραμε το ίδιο. αν παίξουμε όπως σήμερα μπορούμε να κερδίσουμε οποιαδήποτε ομάδα. αν δεν έχουμε αυτά τα στοιχεία μπορούμε και πάλι να χάσουμε από οποιαδήποτε ομάδα

".

Όσο για το τι άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο και ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε μεταμορφωμένος ο κ. Βούκοτιτς είπε: " Πριν τα ντέρμπι έχει τρακ. Μας βοήθησε και το γκολ. Σε όλη την διάρκεια όμως είχαμε μια πολύ καλή προσπάθεια. Οι παίκτες παίξανε με ψυχή και πειθαρχημένα και από πλευράς τακτικής ήταν το καλύτερό μας παιχνίδι και είχαμε και άλλες ευκαιρίες και για άλλο γκολ".

Όσο για την περαιτέρω ενίσχυση του ΠΑΟΚ ο κ. Βούκοτιτς δεν έκρυψε πως: " Εκεί που πονάμε είναι το δεκάρι και αν φέρουμε ένα δεκάρι δεν θέλω κανέναν άλλον παίκτη από την στιγμή που ενισχυθήκαμε στην δεξιά πλευρά σύμφωνα πάντα με τις οικονομικές μας δυνατότητες", όπως και ότι: " Θα ήθελα τον Καβιέντες. Εκείνο που έχει σημασία είναι όποιος έρθει να βοηθήσει την ομάδα".

Τέλος για την παρουσία του κόσμου στις κερκίδες του γηπέδου της Τούμπας τόνισε: " Είναι μεγάλη δύναμη του ΠΑΟΚ ο κόσμος του και δεν πρέπει να τον απογοητεύουμε. Έχουμε το παιχνίδι με τον Ηρακλή αλλά και αυτό με τον Ολυμπιακό. Για αυτό και λέω ότι θα πρέπει να έχουμε συνέχεια. Θέλουμε διάρκεια", για να καταλήξει όσον αφορά το ενδεχόμενο για από εδώ και πέρα ενίσχυσης του υλικού του λέγοντας: " Εκεί που πονάμε νομίζω ότι θα είμαστε πιο δυνατοί. Και με αυτούς που έχουμε όμως θα παλέψουμε. Εξάλλου τη στιγμή αυτή είμαστε στην 4η θέση που θέλουμε να είμαστε και στο τέλος αλλά και στο Κύπελλο".
td> Όλα τα λεφτά...
Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που γέμισαν την Τούμπα μετά από αρκετό καιρό χωρίς να δημιουργήσουν μάλιστα το παραμικρό επεισόδιο.

Το γκολ του Αραμπατζή που σίγουρα θα μπει στα καλύτερα της αγωνιστικής αν δεν έχουμε κάτι εξαιρετικό στην δεύτερη ημέρα της 16η αγωνιστικής.

Το στήσιμο του ΠΑΟΚ από τον Βούκοτιτς. Ο Σέρβος ήταν πολύ καλά διαβασμένος και με το 4-5-1 μπλόκαρε την ΑΕΚ που δεν κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό της σε κανένα σημείο του αγώνα.
td> Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Το θέαμα που παρουσίασαν οι δύο ομάδες για μία ώρα αγώνα...

Την αντίδραση της ΑΕΚ μετά το πρώτο γκολ. Ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό δεν καταρρέει έτσι...
td> To Live του αγώνα...




Συνθέσεις ομάδων
ΠΑΟΚ: Φερναντέζ, Αραμπατζής, Κωνσταντινίδης, Μπαρκαουάν, Ζαγοράκης, Μπαλάφας, Μελίσσης, Ηλιάδης, Χαραλαμπίδης, Χαραλάμπους, Μίετσελ

AEK: Χιώτης, Τσιρίλο, Κυριακίδης, Παουτάσο, Τζιωρτζόπουλος, Λάκης, Λυμπερόπουλος, Δέλλας, Καμπάνταης, Τόζερ, Ζούλιο Σέζαρ

Διαιτητής: Τσαχειλίδης

Βοηθοί: Πασπαλιάρης, Ίτσκος





1' Έναρξη αγώνα ΑΕΚ
6' Σουτ ΑΕΚ Ζούλιο Σέζαρ
Ο Τραϊανός Δέλλας, πετά την μπάλα στον κενό χώρο, εκεί όπου ο Σέζαρ φτάνει πρώτος. Ο Βραζιλιάνος ντριμπλάρει τον Αραμπατζή και μπαίνει στην περιοχή, σουτάρει δυνατά όμως ο Φερνάντεζ αποκρούει.
10' Σχόλιο
Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, δεν έχουν καταφέρει ακόμα να φτάσουν στην αντίπαλη εστία, με την ΑΕΚ όμως να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων
20' Σχόλιο
Oι δύο ομάδες είναι πολύ προσεκτικές με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν φάσεις μέχρι στιγμής στο ματς
21' Σουτ ΠΑΟΚ Χαραλάμπους
Ο Χαραλάμπους από αριστερά ντριμπλάρει τον Παουτάσο, μπαίνει μέσα στην περιοχή σουτάρει με το δεξί, όμως η μπάλα καταλήγει εύκολα στα χέρια του Χιώτη
30' Φάουλ ΑΕΚ Δέλλας
Ο Δέλλας εκτελεί φάουλ, αρκετά μακριά από την εστία του Φερνάντες, η μπάλα περνά απελπιστικά άουτ.
33' Σουτ ΑΕΚ Ζούλιο Σέζαρ
Ο Βραζιλιάνος μέσος της Ένωσης κλέβει την μπάλα από τον Αραμπατζή και σουτάρει ξαφνικά, όμως ο Φερνάντες δεν αιφνιδιάζεται και μπλοκάρει εύκολα.
39' Σουτ ΑΕΚ Παουτάσο
Ο Νίκος Λυμπερόπουλος πασάρει στον Παουτάσο, με τον Αργεντίνο να σουτάρει συρτά και την μπάλα να καταλήγει στα χέρια του Φερνάντες
41' Σουτ ΑΕΚ Λάκης
Ο Λάκης πασάρει στον Καμπάνταη, αυτός στην προσπάθειά του να κοντρολάρει, επιστρέφει την μπάλα στον μέσο της Ένωσης, που με δυνατό σουτ στέλνει την μπάλα άουτ.
45' Έναρξη καθυστερήσεων
Ένα λεπτό θα είναι ο χρόνος των καθυστερήσεων
45' Λήξη ημιχρόνου
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
54' Σχόλιο
Χωρίς φάση συνεχίζεται το δεύτερο ημίχρονο με την ΑΕΚ να έχει όμως την πρωτοβουλία των κινήσεων
60' Σουτ ΑΕΚ Λυμπερόπουλος
Ο Έλληνας επιθετικός σουτάρει, η μπάλα καταλήγει εύκολα στα χέρια του Φερνάντες
63' Αλλαγή παίκτη ΑΕΚ
Η ΑΕΚ κάνει δύο αλλαγές με τους Κονέ και Ίβιτς να παίρνουν τις θέσεις των Καμπάνταη και Τόζερ
64' Γκολ ΠΑΟΚ Αραμπατζής
Ο Χαραλάμπους σεντράρει από αριστερά, ο Τσιρίλο αποκρούει με κεφαλιά, όμως στρώνει την μπάλα στον επερχόμενο Αραμπατζή, ο οποίος με τρομερό σουτ, ανοίγει το σκορ
65' Αλλαγή παίκτη ΠΑΟΚ
Ο Θοδωρής Ζαγοράκης περνά εκτός αγώνα. Την θέση του παίρνει ο Τόνι Γκονζάλες.
70' Σουτ ΠΑΟΚ Aραμπατζής
Ο Χαραλαμπίδης περνά την μπάλα στον Αραμπατζή, αυτός μπαίνει ανενόχλητος στην περιοχή σουτάρει, δυνατά ο Χιώτης αποκρούει και στην επαναφορά, ο Χαραλαμπίδης σουτάρει ψηλά άουτ.
73' Γκολ ΠΑΟΚ Μίετσελ
Ο Χαραλαμπίδης σεντράρει από δεξιά, ο Μίετσελ έχει πολύ εύκολο έργο και με κεφαλιά, διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του
78' Κόκκινη κάρτα ΑΕΚ Φερέρ
Όχι σε παίκτη αλλά στον προπονητή της Ένωσης, ο οποίος θα δει το υπόλοιπο του αγώνα από την φυσούνα.
83' Σουτ ΠΑΟΚ Xαραλαμπίδης
Ο Γκονζάλεζ από αριστερά σεντράρει, η μπάλα φτάνει στο Χαραλαμπίδη που βρίσκει την μπάλα στην κίνηση όμως την στέλενει ψηλά άουτ.
85' Αλλαγή παίκτη ΑΕΚ
O Tόργκελε παίρνει την θέση του Μίετσελ
88' Αλλαγή παίκτη ΠΑΟΚ
O Mπαρκαουάν περνά εκτός αγώνα, την θέση του παίρνει ο Στέλιος Μαλεζάς.
90' Έναρξη καθυστερήσεων ΠΑΟΚ
Tρία θα είναι τα λεπτά των καθυστερήσεων
91' Κίτρινη κάρτα ΑΕΚ Τσιρίλο


































































TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ