ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έχουν χάσει 1,5 γύρο πρωταθλήματος λόγω καρτών

Έχουν χάσει 1,5 γύρο πρωταθλήματος λόγω καρτών
INTIME SPORTS

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν αντικρίσει έως τώρα 86 φορές την κίτρινη κάρτα του εκάστοτε διαιτητή με τους παίκτες του να έχουν λείψει από 24 παιχνίδια.

Ο Μάρκους Μπεργκ στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Απόλλων Σμύρνης δέχτηκε, ηθελημένα την κίτρινη κάρτα του διαιτητή της αναμέτρησης προκειμένου να φτάσει στις 7 και να πάει καθαρός στα πλέι οφ χάνοντας δυο από τα τέσσερα εναπομείναντα ματς για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Η κάρτα που δέχτηκε ο Σουηδός πρέπει να ήταν και η μοναδική ηθελημένη για παίκτη του τριφυλλιού από τις 86 που έχει δεχτεί συνολικά ο Παναθηναϊκός στα 30 έως τώρα ματς του πρωταθλήματος της Super League.

Μάλιστα αυτές οι 86 κάρτες έχουν στοιχίσει στους παίκτες του Παναθηναϊκού την παρουσία τους σε 24 παιχνίδια πρωταθλήματος. Κάτι το οποίο σημαίνει ότι έχουν χάσει αναλογικά σχεδόν 1,5 γύρο πρωταθλήματος.

Πρώτοι στην σχετική λίστα είναι οι Τριανταφυλλόπουλος (11), Λαγός (10), Ζέκα (9), Μπεργκ (7) και Κουτρουμπής (7). Με τους δυο πρώτους να έχουν λείψει από πέντε ματς αντίστοιχα ο καθένας.

Την ίδια ώρα πλην του Σουηδού άσου ο οποίος συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες και δηλώθηκε να λείψει από τα ματς με την Καλλονή και Ξάνθη, υπάρχoυν ακόμα δύο οι οποίοι βρίσκονται στο όριο ο Ζέκα (9) και Σίλντενφελντ (6). Κάτι το οποίο σημαίνει ότι αν δεχτούν μια κίτρινη ακόμα θα χάσουν δύο παιχνίδια.

Αν θέλουμε να κάνουμε μια σύγκριση και με τις πέντε πρώτες ομάδες του πρωταθλήματος σχετικά με τις κίτρινες κάρτες που έχουν δεχτεί ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην 2η θέση.

Χαρακτηριστικά ο Αστέρας Τρίπολης έχει 89, ο Παναθηναϊκός 86, ο ΠΑΟΚ, 85, ο Ατρόμητος 72 και ο Ολυμπιακός μόλις 33.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΚΙΤΡΙΝΕΣ
Καπίνο 1
Κουτρουμπής 7
Τριανταφυλλόπουλος 11
Μέντες 6*
Κλωναρίδης 3*
Λαγός 10
Μπέργκ 7
Ζέκα 9
Μπαϊράμι 1
Μαρινάκης 2
Ατζαγκούν 2
Καρέλης 2
Αμπέντ 5
Νάνο 1
Σίλντενφελντ 6
Ρισβάνης 6*
Ντίνας 1
Πράνιτς 5

* Ρισβάνης, Μέντες και Κλωναρίδης δέχτηκαν δύο κίτρινες κάρτες σε ένα παιχνίδι και έχουν αποβληθεί, οπότε στον παραπάνω πίνακα, θεωρείται ότι έχουν μία κίτρινη κάρτα λιγότερη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ