ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έδειξε ενδεκάδα

Έδειξε ενδεκάδα
λεμονης

Πλάνο ντέρμπι με 4-5-1, Λούα Λούα αριστερά και Κοβάσεβιτς στην επίθεση καταστρώνουν οι ερυθρόλευκοι

Βίντεο με στιγμιότυπα του Παναθηναϊκού απο τα φιλικά με Λάτσιο και Κατάνια παρακολούθησαν οι ερυθρόλευκοι πριν την προπόνηση, με τον Έλληνα τεχνικό να ντοπάρει τους παίκτες. Γεύμα συσπείρωσης είχε σήμερα η ομάδα του Ολυμπιακού με την πρωτοβουλία του Τάκη Λεμονή.
Στην προτελευταία προπόνηση πριν απο το μεγάλο ντέρμπι της Λεωφόρου, ο Τάκης Λεμονής φαίνεται πως έχει καταλήξει στην ενδεκάδα που θα παρατάξει κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο.

Σύμφωνα λοιπόν με τις σημερινές δοκιμές του Έλληνα τεχνικού κάτω απο τα δοκάρια θα κάτσει ο Αντώνης Νικοπολίδης που γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνει αυτό το ντέρμπι, αριστερά στην άμυνα θα είναι ο Ντιντιέ Ντομί που φαίνεται πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση, στα δεξιά ο Χρήστος Πατσατζόγλου που κερδίζει πόντους σε σχέση με τον Ζεβλάκοφ, πιο πιθανό κεντρικό δίδυμο είναι ο σταθερότατος Άντζας με τον Ραούλ Μπράβο, στο κέντρο της μεσσαίας γραμμής θα βρίσκεται η τριάδα Τοροσίδης-Στολτίδης-Λεντέσμα, αριστερά ο Λούα Λούα, δεξιά ο Αργεντίνος σούπερ σταρ Γκαλέτι και στην κορυφή της επίθεσης ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς φαίνεται να είναι ο επικρατέστερος.

Πριν απο την προπόνηση ο 47χρονος τεχνικός έδειξε στους παίκτες βίντεο με τα πιο σημαντικά στιγμιότυπα απο τα φιλικά των "πρασίνων" με Λάτσιο και Κατάνια, κάνοντας σημαντικές παρατηρήσεις, ενώ δεν παρέλειψε να τους ανεβάσει το ηθικό καθώς γνωρίζει πολύ καλά πως σε τέτοια ντέρμπι πολύ σημαντικό ρόλο παίζει η ψυχολογία.

Σ' ότι αφορά τον αρχηγό των ερυθρολεύκων, ο Πέντραγκ Τζόρτζεβιτς συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας που ακολουθεί, ενώ ο Παπαδόπουλος πήρε σήμερα εξιτήριο από το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών και την Δευτέρα θα ξεκινήσει πρόγραμμα αποκατάστασης.

Αύριο στις 18:30 θα πραγματοποιηθεί Αγιασμός όπου θα δώσει το παρών και ο μεγαλομέτοχος Σωκράτης Κόκκαλης, που αναμένεται να τονώσει το ηθικό των ερυθρολεύκων. Στις 19:00 θα ξεκινήσει η τελευταία, πριν από το ντέρμπι, προπόνηση των πρωταθλητών Ελλάδος.

Οικογενειακό γεύμα συσπείρωσης

Τα ψέμματα τελειώνουν, το ντέρμπι της πρεμιέρα πλησιάζει και στις τάξεις των ερυθρολεύκων υπάρχει αισιόδοξια και πίστη για νίκη στην Λεωφόρο.

Ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδος, Τάκης Λεμονής όπως είναι γνωστό απο χθες (23/8) πήρε την πρωτοβουλία να συγκεντρώσει όλο τους ποδοσφαιριστές και τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού επιτελείου παρέθεσε δείπνο σε οικογενειακό κλίμα.

Οι παλαιότεροι παίκτες που γνωρίζουν πολύ καλά απο αυτά τα ντέρμπι φρόντισαν να μυήσουν τους νεοαποκτηθέντες στους ρυθμούς της μεγάλης μάχης, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το παρόν έδωσε και ο τεχνικός διευθυντής, Ίλια Ίβιτς.

Σας έχουμε προαναφάρει και τις προηγούμενες ημέρες πως το κλίμα στον φετινό Ολυμπιακό είναι κάτι παραπάνω απο καλό κι' αυτό φάνηκε απο την προετοιμασία που δεν συνέβη το παραμικρό παρατράγουδο.

Η δουλειά του Τάκη Λεμονή έχει φανεί μέχρι στιγμής στον τομέα συσπείρωση και η ομάδα του Ολυμπιακού φαίνεται πως είναι πραγματική ομάδα.

Φιλικό με τον Ιωνικό την Δευτέρα
Τα φιλικά για τους ερυθρόλευκους συνεχίζονται με επόμενο αντίπαλο να είναι ο Ιωνικός. Η φιλική αναμέτρηση θα διεξαχθεί μια μέρα μετά το ντέρμπι (την Δευτέρα 27/8) με τον Τάκη Λεμονή να αναμένεται να δώσει ευκαιρίες στις λεγόμενες ρεζέρβες. Ο αγώνας θα γίνει στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη και θα αρχίσει στις 18:30.

Μέχρι την 1η Σεπτέμβρη τα διαρκείας

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού συνεχίζεται κανονικά και σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΑΕ θα συνεχιστεί μέχρι και την 1η Σεπτέμβρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ενημερώνει τους φίλους της ομάδας, ότι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 01.09.2007. Υπενθυμίζεται ότι τα εισιτήρια διαρκείας διατίθενται στο Γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" - Αίθουσα Τύπου (είσοδος από reception VIP).

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας που δεν έχουν παραλάβει ακόμη τις κάρτες τους και οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας VIP που δεν έχουν παραλάβει ακόμη τις κάρτες PARKING που δικαιούνται, θα πρέπει να προσέλθουν για την παραλαβή τους έως το Σάββατο 01.09.2007.

Την Κυριακή 02.09.2007, οπότε και θα διεξαχθεί ο αγώνας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΟΦΗ, για την δεύτερη αγωνιστική της Super League, η παραλαβή καρτών διαρκείας και καρτών PARKING δεν θα είναι εφικτή.

Ημέρες και ώρες λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή, 10:00 - 18:30 Σάββατο, 10:00 - 15:00

Τηλ. πληροφοριών: 210 48 33 700











*Νίκη με 2-0 επί της Λομοκομοτίβ Μόσχας πέτυχε η ομάδα νέων του Ολυμπιακού στο τουρνουά που διοργανώνει στο Ντόνετσκ η Σαχτάρ. Τα γκολ της ομάδας μας πέτυχαν οι Πάλλας και Βασιλόγιαννης. Στον άλλο αγώνα του ομίλου μας η Σαχτάρ κέρδισε με 3-0 την αντίστοιχη ομάδα της Σαμπντόρια.

























TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ