ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

"Έδεσε" Μουλόπουλο

"Έδεσε" Μουλόπουλο
Μουλόπουλος

Παίκτης του Λεβαδειακού θα είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2012 ο Θανάσης Μουλόπουλος

Ο αμυντικός συναντήθηκε σήμερα με τον πρόεδρο του Λεβαδειακού Γιάννη Κομπότη και η ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα ήταν η εξής: «Ο Σάκης Μουλόπουλος επισκέφθηκε σήμερα τα γραφεία της ΠΑΕ όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο κ. Κομπότη. Μετά τη συνάντηση, ο Μουλόπουλος υπέγραψε επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2012».
Εξάλλου πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα Τύπου του Δημοτικού σταδίου Λιβαδειάς η παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο αρχηγός των «πράσινων», Μιχάλης Καψής ο οποίος κάλεσε τον κόσμο να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

« Η ομάδα ενισχύθηκε με ποδοσφαιριστές που και ποιότητα έχουν και καλοί επαγγελματίες είναι. Οι στόχοι της ομάδος γίνονται μεγαλύτεροι από την προηγούμενη χρονιά και για να επιτευχθούν χρειάζεται η παρουσία και η στήριξη των φιλάθλων. Τα έργα που έχουν δρομολογηθεί και ήδη ξεκίνησαν στο γήπεδο, εγγυώνται μια ευχάριστη παρακολούθηση των αγώνων.

Η καθιέρωση εκ μέρους της ΠΑΕ του οικογενειακού εισιτηρίου, κάνει εύκολη και ασφαλή την παρακολούθηση των αγώνων για όλη την οικογένεια. Το σύνθημα, ηρθε η σειρά σου, απευθύνεται σε όλους μας. Εμείς στον αγωνιστικό χώρο και οι φίλαθλοι στην κερκίδα, ας δώσουμε την υπόσχεση ότι θα κάνουμε το καθήκον μας

...», ήταν τα λόγια του έμπειρου αμυντικού.


TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ