ΑΡΗΣ

Έδεσε Παλαθουέλος

Έδεσε Παλαθουέλος
Παλαθουέλος

Ο Παλαθουέλος μπορεί να μην ήταν στις βασικές επιλογές στα πρώτα παιχνίδια, όμως καθιερώθηκε στην ενδεκάδα

Ο Παλαθουέλος μπορεί να μην ήταν στις βασικές επιλογές στα πρώτα παιχνίδια, όμως έπειτα καθιερώθηκε στην ενδεκάδα από την οποία πολύ δύσκολα φαίνεται πως θα βγει με προπονητή τον Κίκε Ερνάντεθ.
Ο Ισπανός μέσος μπορεί να μην είναι ο εντυπωσιακός ποδοσφαιριστής που θα ξεσηκώσει το γήπεδο όμως είναι ένας παίκτης που θα κάνει αθόρυβη και "βρώμικη" δουλειά, θα κόψει μπάλες, θα ηρεμήσει το παιχνίδι, θα έχει σωστές μεταβιβάσεις ενώ όπως δείχνει στα τελευταία παιχνίδια έχει την δυνατότητα να δώσει και ασίστ στους επιθετικούς όταν τους βλέπει να κάνουν κίνηση.

Με λίγα λόγια ο Παλαθουέλος είναι ουσιαστικός και κατά συνέπεια ήταν απόλυτα λογική η κίνηση της ΠΑΕ Άρης να ενεργοποιήσει την όψιον και να τον κρατήσει στη δύναμή της.

Πρόβλημα με Πάουλο Κόστα


Μια διάταση στο δικέφαλο, από τον Κυριακάτικο αγώνα με τον ΟΦΗ, αποδείχθηκε τελικά πιο σοβαρή για τον Πάουλο Κόστα που ακολούθησε σήμερα το πρωί ατομικό πρόγραμμα.

Ο Πορτογάλος μέσος υποβλήθηκε σε εξετάσεις κι ελπίζει ότι θα είναι στη διάθεση του Κίκε Ερνάντεθ για το παιχνίδι του Σαββάτου με την ΑΕΚ, κάτι που την στιγμή αυτή φροντίζει να διαβεβαιώσει ο γιατρός της ΠΑΕ, Βαγγέλης Πανταζής.

Πρόγραμμα αποθεραπείας ακολουθεί και ο Αλεξ Πέρεθ, ο οποίος ταλαιπωρείται από μία ρήξη έξω πλαγίου συνδέσμου, την οποία είχε πάθει στον αγώνα Ιωνικός-Άρης, και όλα δείχνουν ότι αναμένεται να απουσιάσει για άλλες δύο εβδομάδες.

Αντίθετα, ο Νάτσο Γκαρσία που εξέτισε την ποινή των δυο αγωνιστικών επανέρχεται στο ματς αυτό, προσθέτοντας με την παρουσία του μία ακόμα βασική μάλιστα επιλογή στην διάθεση του Ισπανού τεχνικού. Νοκ άουτ για το παιχνίδι του ΟΑΚΑ είναι ο τραυματίας Πέρεθ.

Γιγαντοοθόνη για ΑΕΚ


Όπως έγινε φέτος με τους εκτός έδρας αγώνες του Άρη στην Ξάνθη και την Τούμπα, έτσι και στο ματς της 24ης αγωνιστικής εναντίον της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, η διοίκηση της ΠΑΕ αποφάσισε να δώσει την ευκαιρία στους φιλάθλους της να παρακολουθήσουν μαζί τον αγώνα στο Κλεάνθης Βικελίδης, αφού δεν θα δοθούν στον Άρη εισιτήρια.

Το Σάββατο θα στηθεί και πάλι στο Κλεάνθης Βικελίδης ειδική γιγαντοοθόνη, ενώ θα λειτουργεί κανονικά και το ARIS SPORTS CAFE. Μάλιστα σε συνεργασία με την AMSTEL θα υπάρχουν διαγωνισμοί με πλούσια δώρα για όλους τους φιλάθλους. Όλα αυτά εξαιτίας του η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν θα δώσει εισιτήρια για τον συγκεκριμένο αγώνα στην ΠΑΕ Άρης.
















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ