PREMIER LEAGUE

"Έδεσε" τον Ντέλε Άλι η Τότεναμ

"Έδεσε" τον Ντέλε Άλι η Τότεναμ

Το νέο μεγάλο αστέρι της Τότεναμ, ο Ντέλε Άλι, φαίνεται πως δεν το κουνάει από το Λονδίνο καθώς υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ομάδα, που θα τον κρατήσει στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν" για άλλα πέντε χρόνια.

Με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με τη φανέλα της Τότεναμ o Ντέλε Άλι έχει εντυπωσιάσει τους ιθύνοντες της ομάδας οι οποίοι έσπευσαν να του ανανεώσουν το συμβόλαιο μέχρι το 2021 αυξάνοντας παράλληλα τις απολαβές του.

Η Τότεναμ αγόρασε τον Άλι τον περασμένο Γενάρη από την ΜΚ Ντονς και τον άφησε δανεικό στην ομάδα βοηθώντας την να ανέβει στην Τσάμπιονσιπ. Από το καλοκαίρι όμως που έχει ενταχθεί κανονικά στις τάξεις των "πετεινών" έχει εντυπωσιάσει τους πάντες με την απόδοσή του κερδίζοντας και θέση στην εθνική Αγγλίας.

Ο Ντέλε Άλι δήλωσε μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου: "Είμαι πανευτυχής. Όλοι στην ομάδα μου έχουν συμπεριφερθεί πολύ καλά από την πρώτη μέρα που ήρθα, έχουμε μια εξαιρετική νέα ομάδα και μπορούμε να πάμε μόνο μπροστά. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ".

Η Τότεναμ από τη μεριά της αναφέρει σε ποστάρισμα στον επίσημο λογαριασμό της στο twitter: "Είμαστε ευτυχισμένοι που ανακοινώνουμε πως ο Ντέλε Άλι υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ομάδα το οποίο έχει ισχύ μέχρι το 2021".

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ