ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

"Έδεσε" τρεις

"Έδεσε" τρεις
ΟΓΙΟΣ

Στην επέκταση των συμβολαίων και την αναπροσαρμογή των αποδοχών τριών ελπιδοφόρων ποδοσφαιριστών του προχώρησε η διοίκηση του Ατρόμητου

Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ο διεθνής με την εθνική Νέων, Βασίλης Αποστολόπουλος, ο οποίος θα λάβει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U19, υπέγραψε νέο συμβόλαιο διάρκειας 3,5 ετών, που λήγει τον Δεκέμβριο του 2010.
Ο Αλέξανδρος Σούφλας με τη σειρά του υπέγραψε συμβόλαιο για πέντε χρόνια, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2012. Τέλος, ο Πέτρος Καμινιώτης επέκτεινε το τρέχον συμβόλαιό του για ακόμα δύο χρόνια, που λήγει τον Δεκέμβριο του 2011.

Σπανός:"Να φτάσει ψηλά η ομάδαΣε αναδιάρθρωση του διοικητικού συμβουλίου, προχώρησε η γενική συνέλευση της ΠΑΕ Ατρόμητος που έγινε την Τετάρτη(20/6).

Στο διοικητικό συμβούλιο παραμένει πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος ο κ. Γιώργος Σπανός, αντιπρόεδρος ο κ. Ευάγγελος Μπαταγιάννης και μέλη η κ. Κάτια Κοξένογλου, ο κ. Ανδρέας Βορύλλας και ο κ. Βασίλης Μπέτσης. Τα νέα μέλη του συμβουλίου είναι ο κ. Γιώργος Χατζής, ο κ. Αντώνης Καραλής, ο κ. Βασίλης Καρακατσάνης και ο κ. Κώστας Γλύνης.

Ο πρόεδρος της ομάδας του Περιστερίου, Γιώργος Σπανός καλοσωρίζοντας τα νέα μέλη, τόνισε: " Μετά από δύο χρόνια στην ομάδα θεωρώ ότι έχω δει πολλά πράγματα στο Περιστέρι. Είναι τιμή μου που έχω κοντά μου κάποιους από εσάς, αφού σχεδιάζουμε τα πάντα με γνώμονα το καλό του Ατρόμητου. Όλοι έχουμε ένα κοινό σκοπό, να βοηθήσουμε την ομάδα να φτάσει ψηλά".

Στο μεταξύ ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος, κ. Ευάγγελος Μπαταγιάννης, θα εκπροσωπήσει την ομάδα του Περιστερίου στην αυριανή κλήρωση του νέου πρωταθλήματος, η οποία θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Την Παρασκευή(22/6-12:00) τέλος θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2007-2008, με κεντρικό σύνθημα "Ατρόμητος, ο κόσμος του, η δύναμή του".













TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ