ΑΡΣΕΝΑΛ

"Έδεσε" Τζουρού

"Έδεσε" Τζουρού
Τζουρού

Νέο, πολυετές, συμβόλαιο συνεργασίας υπέγραψε με την Άρσεναλ ο διεθνής Ελβετός αμυντικός, Γιόχαν Τζουρού

Ο 21χρονος άσος που ανήκει στο δυναμικό των "κανονιέρηδων" από το 2003 όταν και αποκτήθηκε από την ελβετική ομάδα Etoile Carouge FC, έχει αγωνιστεί 52 φορές σε επίσημα παιχνίδια με την Άρσεναλ.
Ο γεννημένος στην Ακτή Ελεφαντοστού αλλά αναθρεμμένος στην Γενεύη αμυντικός, την περασμένη σεζόν και συγκεκριμένα στο πρώτο μισό της, αγωνίστηκε δανεικός στην Μπέρμινγχαμ ενώ εν συνεχεία επέστρεψε στο "Έμιρεϊτς", χωρίς ωστόσο να συμπεριλαμβάνεται στα αρχικά πλάνα του Αρσέν Βενγκέρ.

Ο Αλσατός τεχνικός όμως δείχνει να υπολογίζει φέτος στις υπηρεσίες του ποδοσφαιριστή και τον αντάμειψε με πολυετές συμβόλαιο, η ακριβής χρονική διάρκεια του οποίου δεν έχει γίνει γνωστή.

Ο νεαρός άσος μετρά ήδη τέσσερις συμμετοχές τη φετινή σεζόν, περισσότερες μάλιστα από εκείνες που συμπλήρωσε πέρυσι στο δεύτερο γύρο αγωνιζόμενος με την αγγλική ομάδα.

Να σημειωθεί ότι ταλαντούχος ποδοσφαιριστής μετρά 20 διεθνείς συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ελβετίας, ενώ έχει αγωνιστεί τόσο στο Μουντιάλ 2006 όσο και στο πρόσφατο Euro 2008.






TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ