ΗΡΑΚΛΗΣ

Έδωσε ρεπό ο Γιοβάνοβιτς

Έδωσε ρεπό ο Γιοβάνοβιτς
Γιοβανοβιτς

Οι "κυανόλευκοι" σήμερα θα έχoυν ρεπό ενώ θα επανέλθουν στις προπονήσεις από τη Δευτέρα 27/08

Το ενδιαφέρον εστιάζεται στην προσπάθεια να προλάβουν την πρώτη επίσημη αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας οι Γκαρσία και Μπένκο, οι οποίοι τελείωσαν τραυματίες το πρόγραμμα της εβδομάδας. Ο Γκαρσία έχει μείνει πίσω αφού σε όλη την διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα μετά από ένα χτύπημα που είχε δεχθεί στο πόδι.
Η κατάστασή του Αργεντινού μπορεί να είχε παρουσιάσει βελτίωση αλλά παρόλα αυτά δεν υπολογιζόταν από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το σημερινό παιχνίδι της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος της Super League με αντίπαλο τον Εργοτέλη. Το σίγουρο είναι λοιπόν πως η εβδομάδα που θα ακολουθήσει θα λειτουργήσει προς όφελός του.

Όσο για τον Μπένκο; Ο Σλοβάκος επιθετικός του Ηρακλή φαίνεται να ξεπερνά τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν στον ώμοι και βρίσκεται πλέον στην διάρκεια του Ιβάν Γιοβάνοβιτς παρά το ότι δεν χρησιμοποιήθηκε στο χθεσινό φιλικό με τον Πανιώνιο. Στην περίπτωση πάντως που σήμερα γινόταν το παιχνίδι με τον Εργοτέλη εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βρισκόταν στην αποστολή του "Γηραιού".

Σχετικά με τον Βραζιλιάνο Άλεξ Λεάντρο η παραμονή του στο δυναμικό του Ηρακλή βρίσκεται στον αέρα. Αυτό γιατί η πεντάδα των ξένων ποδοσφαιριστών του "Γηραιού" εν όψει της νέας χρονιάς συμπληρώθηκε με την απόκτηση του Μαρίνκοβιτς κι έτσι ή δεν θα αποκτηθεί ή θα αποκτηθεί και θα δοθεί με την μορφή δανεισμού σε κάποια άλλη ομάδα. Για το λόγο αυτό ο Λεάντρο απουσίαζε την Πέμπτη από την παρουσίαση των μεταγραφικών αποκτημάτων της "κυανόλευκης" ΠΑΕ για τη νέα χρονιά.

Στα ευχάριστα για τον Ηρακλή είναι ότι από χθες βρίσκονται στα χέρια των ανθρώπων της ομάδας της Θεσσαλονίκης οι μπλε κάρτες των Πάρντο και Ζμπόντσακ κάτι που σημαίνει ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μπορεί να τους υπολογίζει στα πλάνα του.

Ανακοίνωση συμπαράστασης στους πληγέντες
Μύνημα συμπαράστασης στους πληγέντες απο τις τρομερές πυρκαγίες που πλήττουν ολόκληρη την Ελλάδα έστειλε η ΠΑΕ Ηρακλής με μια λιτή ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση
"Η ΠΑΕ Ηρακλής και σύσσωμη η "κυανόλευκη" οικογένεια θρηνεί και συμπάσχει με τους πληγέντες της τραγωδίας, που μαστίζει τον τόπο μας και συλλυπάται από βάθους ψυχής τους συγγενείς των θυμάτων".












TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ