ΑΡΗΣ

Έφερε για συμφωνία τον Σουάρες

Έφερε για συμφωνία τον Σουάρες
INTIME SPORTS

Στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη ο Αλβάρο Πορτίγια Σουάρες ώστε να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο 24χρονος Ισπανός μέσος το πρωί προπονήθηκε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα του Άρη υπό τις οδηγίες του Έκτορ Ραούλ Κούπερ του οποίου αποτελεί προσωπική επιλογή.

Ο Σουάρες που είναι ελεύθερος είχε αποτελέσει συμπαίκτης στα τμήματα υποδομής της Ατλέτικο Μαδρίτης με τον Θέσαρ Ορτίθ που είχε αγωνιστεί στο δεύτερο εξάμηνο της περσινής αγωνιστικής περιόδου με την μορφή δανεισμού από την ισπανική ομάδα.

Η διαφαινόμενη απόκτηση πάντως ενός ακόμη μέσου αφήνει να εννοηθεί πως είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο απόκτησης ενός ακόμη επιθετικού όπως επιθυμεί ο Κούπερ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Τόνι Κάλβο, ενώ μπήκαν σε κανονικούς ρυθμούς οι Νέτο, Ρονάλντο και Ρουίς. Αύριο το πρόγραμμα του Κούπερ περιλαμβάνει μία πρωινή προπόνηση.

Με έγγραφό της η UEFA ενημέρωσε την ΠΑΕ Άρης και τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες που συμμετέχουν στα ευρωπαϊκά κύπελλα ότι στους αγώνες θα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η χρήση βουβουζέλας.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ