ΑΡΗΣ

Έφερε και δοκιμάζει τον Γιάγκο Γιάο Αλόνσο

Έφερε και δοκιμάζει τον Γιάγκο Γιάο Αλόνσο
αλόνσο

Στην προπόνηση της Πέμπτης έλαβε μέρος ο διεθνής με την Εθνική ομάδα της Νέας Γουινέας Γιάγκο Γιάο Αλόνσο.

O ποδοσφαιριστής είναι κάτοχος ισπανικού διαβατηρίου βρίσκεται από σήμερα στην Θεσσαλονίκη και αναμένεται να αξιολογηθεί από το τεχνικό τιμ της ομάδας και τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ.
Ο Αλόνσο αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός με ύψος 1.82μ. και έχει παίξει μεταξύ άλλων στην Ισπανία σε Σπόρτιγκ Χιχόν, Θέλτα, Ρεκρεατίβο Ουέλβα, Ρεάλ Οβιέδο, Κάντιθ και Λεβάντε.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι το σημερινό πρόγραμμα του Αργεντινού τεχνικού της ομάδας της Θεσσαλονίκης περιλάμβανε μία απογευματινή προπόνηση στα πλαίσια της προετοιμασία του Άρη εν όψει του αγώνα της Κυριακής στα Πηγάδια με την Skoda Ξάνθη.

Στην προπόνηση ο Σέρχιο Κόκε ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, αλλά κατάφερε να ανεβάσει ρυθμούς και εκφράζεται αισιοδοξία ότι ο αρχηγός του Άρη με την κατάλληλη θεραπεία θα αγωνιστεί την Κυριακή.

Κατά τα άλλα Ντέιλι και Ναφτί ακολούθησαν και πάλι ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Φερνάντεζ γυμνάστηκε σε μηχάνημα cybex προκειμένου να πετύχει την ενδυνάμωση του ποδιού του.

Το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Άρη μετά από σχετική εντολή του Βαγγέλη Πανταζή πέρασαν από μικροβολιογικές εξετάσεις στις εγκαταστάσεις της ΕΥΡΩΙΑΤΡΙΚΗΣ.








TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ