ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Έφερε τον Γκρεγκορί Βινιάλ

Έφερε τον Γκρεγκορί Βινιάλ

Στην Αθήνα για λογαριασμό του Ατρομήτου, είναι ο 29χρονος Γάλλος μπακ Γκρεγκορί Βινιάλ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Μπέρμπιγχαμ

Όλα δείχνουν πως ο Ατρόμητος θα προχωρήσει σε μια ακόμη μεταγραφή, μια ημέρα πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου για τους ελεύθερους παίκτες.

Συγκεκριμένα, για λογαριασμό της ομάδας του Περιστερίου, βρίσκεται στην Αθήνα, ο Γάλλος ποδοσφαιριστής Γκρεγκορί Βινιάλ ο οποίος πήρε μέρος στην προπόνηση της Πέμπτης.

Την Παρασκευή ο 29χρονος Γάλλος μπακ θα υποβληθεί σε πλήρη εργομετρικό έλεγχο και αν όλα πάνε καλά θα ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτησή του.

Ο Βινιάλ έχει αγωνιστεί σε Λίβερπουλ, Μπαστιά, Εσπανιόλ, Πόρτσμουθ, Καϊζερσλάουτερν, Λανς και Μπέρμπιγχαμ, από την οποία έμεινε ελεύθερος στις 30 Ιουνίου.

Τέλος, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ, την Παρασκευή το γραφείο διαχείρισης εισιτηρίων θα λειτουργήσει από τις 12.30 μέχρι τις 20.30 για την πώληση εισιτηρίων του αγώνα με τον Ηρακλή.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής: Θύρα 3: 40 ευρώ, Θύρα 4: 20 ευρώ, Θύρα 5: 10 ευρώ (για τον συνοδό κατόχου μαθητικής κάρτας), Θύρα 7: 15 ευρώ. Το παιδικό εισιτήριο στις θύρες 4-5 και 7 έχει 5 ευρώ.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ