ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Έφεση του Ατρομήτου για την ποινή στον Σπανό

Έφεση του Ατρομήτου για την ποινή στον Σπανό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΠΑΕ Ατρόμητος εξέδωσε ανακοίνωση, με αφορμή την τιμωρία του ιδιοκτήτη της ομάδας, Γιώργου Σπανού και γνωστοποίησε πως θα καταθέσει έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης.

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League επέβαλε απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για έναν χρόνο στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργο Σπανό, εξαιτίας της εισόδου του στα αποδυτήρια των διαιτητών μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Παράλληλα, οι Περιστεριώτες τιμωρήθηκαν με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών.

Η συγκεκριμένη απόφαση θεωρήθηκε αυστηρή απ' τους διοικούντες τον Ατρόμητο, οι οποίοι αποφάσισαν να καταθέσουν έφεση στο αρμόδιο Δευτεροβάθμιο Όργανο της ΕΠΟ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Κοινοποιήθηκε σήμερα στην ΠΑΕ Ατρόμητος η απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League για τα αναγραφόμενα στο Φύλλο Αγώνα της αναμέτρησης με την ΠΑΕ Ολυμπιακός (9η αγωνιστική).

Η ομάδα μας εκτιμά την απόφαση ως ιδιαιτέρως αυστηρή και θα ασκήσει έφεση στο αρμόδιο Δευτεροβάθμιο Όργανο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ενας χρόνος στον Σπανό, μία αγωνιστική στον Ατρόμητο
TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ