ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Εφιστά την προσοχή όλων ο Ατρόμητος

Εφιστά την προσοχή όλων ο Ατρόμητος
INTIME SPORTS

Με επίσημη ανακοίνωση της η διοίκηση του Ατρόμητου προειδοποιεί για τη νέα νομοθεσία που είναι ιδιαιτέρως αυστηρή και ζητά την προσοχή όλων των φιλάθλων της ομάδας του Περιστερίου τόσο στο ματς του Παναθηναϊκού όσο και στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο κόσμος επιστρέφει στις εξέδρες για τα ματς της 26ης αγωνιστικής αλλά πλέον η νέα νομοθεσία και τα μέτρα τάξης θα είναι πιο αυστηρά για όλους και η διοίκηση του Ατρόμητου προειδοποιεί τους φίλους του συλλόγου του Περιστερίου και εφιστά την προσοχή τους ώστε να μην κάνουν τίποτα που να προκαλέσει την τιμωρία της ομάδας.

Για αυτό μάλιστα και εξέδωσαν επίσημη ανακοίνωση καλώντας τους φίλους του συλλόγου να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί όχι μόνο στο ματς με τον Παναθηναϊκό αλλά μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Φίλαθλοι της ομάδας μας,

Το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας μπαίνει στην τελική ευθεία και ο Ατρόμητος χρειάζεται τη δυναμική σας συμπαράσταση ώστε στο τέλος του πρωταθλήματος να πετύχει τον στόχο του.

Αρχής γενομένης από το αυριανό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό σας καλούμε να στηρίξετε και να ενθαρρύνετε τους ποδοσφαιριστές για την κατάκτηση της νίκης.

Γνωρίζετε όμως ότι η νέα νομοθεσία έχει γίνει ιδιαιτέρως αυστηρή και είναι απαραίτητη η εκ μέρους σας προσοχή σε οτιδήποτε μπορεί να βλάψει το συμφέρον της ομάδας μας. Απαγορεύεται λοιπόν ρητά η ρίψη καπνογόνων και οποιουδήποτε αντικειμένου μπορεί να προκαλέσει τη διακοπή ενός αγώνα.

Με το δικό σας ξεχωριστό τρόπο είμαστε σίγουροι ότι η όμορφη ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα που μας χαρακτηρίζει και αποτελεί σημείο αναφοράς στη φίλαθλη Ελλάδα θα συνεχιστεί. Ο Ατρόμητος είμαστε!».

Είχαν γίνει επεισόδια πέρυσι

Στον Ατρόμητο έχουν άλλωστε κάθε λόγο να ανησυχούν καθώς στα παιχνίδια με τις μεγάλες ομάδες όπως Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ συχνά-πυκνά υπάρχουν αντεγκλήσεις και μικροεπεισόδια και μάλιστα σχετικά πρόσφατα στα πλέι οφ του 2014 στο ματς ανάμεσα στον Ατρόμητο και το τριφύλλι είχαν σημειωθεί εντάσεις με ξύλο εντός του αγωνιστικού χώρου με την ομάδα του Περιστερίου να πληρώνει αυστηρό πρόστιμο.

Η διάθεση των εισιτηρίων και η κλειστή 1

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της διάθεσης των εισιτηρίων αλλά και την ενημέρωση από την ομάδα του Περιστερίου στο ματς της Τετάρτης η θύρα 1 (η μεταλλική στο πέταλο) η οποία, παραδοσιακά, φιλοξενεί τους φίλους της φιλοξενούμενης ομάδας, θα παραμείνει κλειστή.

Έχουν εκδοθεί εισιτήρια για όλες τις άλλες θύρες (2-7) και απευθύνονται αποκλειστικά για τους υποστηρικτές του Ατρόμητου.

Η ανακοίνωση για την διάθεση των εισιτηρίων αναφέρει:

"Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι η πώληση των εισιτηρίων του αυριανού αγώνα με τον Παναθηναϊκό θα ξεκινήσει σήμερα (Τρίτη).

Η διάθεση τους θα γίνει από το εκδοτήριο δίπλα από τη Θύρα 2 του γηπέδου Περιστερίου (12.00 – 20.00).

Απαραίτητη είναι η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας. Κάθε φίλαθλος μπορεί να προμηθευτεί μέχρι και δύο (2) εισιτήρια.

Τα εισιτήρια που είχαν αγοράσει φίλαθλοι πριν από την αναβολή του αγώνα ισχύουν κανονικά

Εναλλακτικά για καλύτερη εξυπηρέτηση μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια ηλεκτρονικά μέσω της omadanet.gr στην ιστοσελίδα https://www2.omadanet.gr/atromitosfc/."

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ