ΜΙΛΑΝ

Έφταιγε το... κέρατο στον Μποριέλο

Έφταιγε το... κέρατο στον Μποριέλο
μποριέλο

Ο Μποριέλο παραδέχεται πως δεν είναι ο εαυτός του στην Μίλαν, ενώ αυτό που έφταιγε ειναι η σύντροφός του που τον απατούσε (vds)

Ο διεθνής στράικερ πέρσι ήταν δανεικός στην Τζένοα και είχε πετύχει 19 γκολ στο πρωτάθλημα. Φέτος στην επιστροφή στο Μιλάνο ο Κάρλο Αντσελότι τον εμπιστεύεται και είναι συνηθώς βασικός, αλλά έχει πετύχει μόλις ένα γκολ και αυτό τον Σεπτέμβρη με την Ρετζίνα.
Ο Μποριέλο αποκάλυψε πως είναι πλέον ελεύθερος, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως η πρώην πλέον σύντροφός του, η Ιταλοαργεντινή παρουσιάστρια της τηλεόρασης, Μπελέν Ροντρίγκεζ, τον απατούσε με κάποιον... Ροσάνο Ρουμπικόντι.

Μάλιστα, στην αναμέτρηση της Κυριακής με την Λέτσε οι οπαδοί των γηπεδούχων φώναζαν ρυθμικά... "Ροσάνο, Ροσάνο", κοροϊδεύοντας τον Μποριέλο. Ίσως μάλιστα να κατάφεραν να τον επιρρεάσουν, καθώς έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες.

"Το ποδόσφαιρο είναι πολύ περίεργο. Την Πέμπτη (με την Μπράγκα) κερδίσαμε στις καθυστερήσεις σε ένα ματς που ίσως δεν το αξίζαμε και με την Λέτσε μας ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις ενώ αξίζαμε να κερδίσουμε", τονίζει ο Μποριέλο.

"Είμαι απογοητευμένος, δεν μπόρεσα να σκοράρω, καθώς σε κάποιες περιπτώσεις δεν ήμουν τόσο συγκεντρωμένος. Πέρσι σε κάποιες περιπτώσεις χρειαζόμουν ένα απλό άγγιγμα στην μπάλα για να σκοράρω, αλλά φέτος είναι λίγο πιο δύσκολο".

"Εξακολουθώ να αντιμετωπίζω τα παιχνίδια με την σωστό πνεύμα και τα γκολ θα έρθουν. Είμαι όμως ακόμη χαρούμενος με το κλίμα και την υψηλή ποιότητα με την οποία παίζει η ομάδα".

"Βασικά είμαστε απογοτευμένοι που δεν καταφέραμε να παραμείνουμε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, αλλά ήδη σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι, καθώς θέλουμε πραγματικά να πετύχουμε".

Αυτό που μένει τώρα είναι να δούμε πότε ο Μποριέλο θα ξεπεράσει την Μπελέν και ότι αυτή του έκανε και θα δείξει τον πραγματικό του εαυτό με την φανέλα των "ροσονέρι", καθώς δεν είναι λίγο κάθε φορά να ξεκινά βασικός έχοντας πίσω τους του Κακά και Ροναλντίνιο και να μένουν στον πάγκο οι Πάτο, Ιντσάγκι και Σεφτσένκο.

Μια γρήγορη ματιά στην... άτιμη, Μπελέν Ροντρίγκεζ



Και άλλη μία






















TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ