ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Έφτασε Καρπενήσι ο Ατρόμητος

Έφτασε Καρπενήσι ο Ατρόμητος
INTIME SPORTS

Η αποστολή του Ατρομήτου έφτασε την Κυριακή στο Καρπενήσι και όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Στην Αθήνα ο Σαμπού.

Οι φιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδας, είναι έτοιμοι για την έναρξη της προετοιμασίας στο Καρπενήσι, όπου βρίσκονται από την Κυριακή. Η πρώτη προπόνηση μάλιστα θα γίνει το απόγευμα στο ιδιόκτητο γήπεδο του ξενοδοχείου "AVARIS" που έχει καταλύσει και φέτος η ομάδα.

Μαζί με την αποστολή δεν ταξίδεψε ο Μασάμπα Σαμπού, καθώς αποφασίστηκε να μείνει στην Αθήνα και αυτό που μένει τώρα, είναι τι θα γίνει με το μέλλον του. Αν δηλαδή θα δοθεί δανεικός ή θα πάει σε ομάδα της Γαλλίας ως ελεύθερος.

Αντίθετα, στην αποστολή μετέχουν οι παρακάτω 26 ποδοσφαιριστές: Ιτάνζ, Νάστος, Φυτανίδης, Τάτος, Αναστασάκος, Μπρίτο, Φαβάλι, Μπέλιτς, Καραγκιολίδης, Ραχιώτης, Μπάλλας, Γιαννούλης, Σφακιανάκης, Καραγκούνης, Αθανασίου, Καϊμακαμούδης, Γρομητσάρης, Άγκολι, Ράντμαν, Σκόνδρας, Μακρής, Πίτου, Μπιλίτσης, Καντούτσης, Λημνιός, Αργυρός.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα του Περιστερίου, θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια στο Καρπενήσι, κόντρα στον Άρη και στην Κέρκυρα στις 15 και 16 του μηνός αντίστοιχα.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ