CHAMPIONS LEAGUE

Έφτασε ο Καβαλιέρε

"Είμαι χαρούμενος για τον 8ο τελικό", είπε ο Μπερλουσκόνι που έφτασε και έφαγε με τους παίκτες

Ο πρόεδρος των ροσονέρι και πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, παρότι δεν έκανε πολλές δηλώσεις, αφού όπως είπε, "είμαι εδώ για διακοπές, μίλησα ήδη αρκετά αυτές τις μέρες, τόνισε ότι είναι πολύ ευτυχισμένος, γιατί οι οπαδοί της ομάδας κατάφεραν να φτάσουν παρά τις απεργίες στη γειτονική χώρα.

Μπαίνοντας στο "Divani Απόλλων", με σπορ ντύσιμο, δήλωσε χαμογελαστός στους εκπροσώπους του Τύπου: <εμ> "Είναι ο όγδοος τελικός που φτάνει η ομάδα επί των ημερών μου στην προεδρία της Μίλαν. Είναι σπουδαίο αποτέλεσμα. Πάω να μιλήσω στους παίκτες και είμαι ευτυχής γιατί οι φίλαθλοί μας κατάφεραν να φτάσουν στην Αθήνα, παρά τις απεργίες" .

Ο ισχυρός άνδρας της Μίλαν, θα ξεκουραστεί για λίγο και στη συνέχεια, θα κατευθυνθεί στο ΟΑΚΑ, για να παρακολουθήσει την προσπάθεια της ομάδας του να κατακτήσει το τρόπαιο.

Έφτασαν οι τιφόζι
Στο μεταξύ, οι οπαδοί της Μίλαν, βρίσκονται επιτέλους στην Αθήνα, μετά από πολύ μεγάλες καθυστερήσεις, λόγω της απεργίας. Έφτασαν με αεροπλάνα στο Ελευθέριος Βενιζέλος αλλά και με καράβια, στον Πειραιά, που ξεκίνησαν από το Μπάρι και την Ανκόνα.

Οι "τιφόζι" κατευθύνονται για μία βόλτα στο κέντρο της πόλης (που είναι τις τελευταίες μέρες αγγλοκρατούμενο) και στη συνέχεια θα ξεκινήσουν για το ΟΑΚΑ με το μετρό.











TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ