ΞΑΝΘΗ

Έφυγε από την προπόνηση ο Γκαρσία

Έφυγε από την προπόνηση ο Γκαρσία
INTIME SPORTS

Ο Πάμπλο Γκαρσία έφυγε από την προπόνηση της Παρασκευής (7/2) της Skoda Ξάνθης, μόλις ο Νίκος Κεχαγιάς ανακοίνωσε πως δεν είναι στην αποστολή του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ένα νέο επεισόδιο προστέθηκε στις σχέσεις του Πάμπλο Γκαρσία και των προπονητών του στην Skoda Ξάνθη. Την Τετάρτη (5/2) στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Ουρουγουανός μόλις έγινε αλλαγή από τον Ράινερ Μάουρερ πήρε την οικογένειά του από την εξέδρα και αποχώρησε από τον γήπεδο.

Την Παρασκευή (7/2) ο Πάμπλο Γκαρσία αποχώρησε από την προπόνηση της ομάδας, όταν έμαθε από τον Νίκο Κεχαγιά πως δεν είναι στην αποστολή της Skoda Ξάνθης για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Στο θέμα δεν δόθηκε συνέχεια, καθώς ο Χρήστος Πανόπουλος είναι σοκαρισμένος από το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη το βράδυ της Πέμπτης (6/2), κάτι που θα γίνει όμως μετά τον αγώνα με την "ελαφρά ταξιαρχία".

Όσον αφορά την αποστολή που αναχώρησε για την Αθήνα. αυτή αποτελείται από τους: Τσέμα, Κυριακίδη, Μπέρτο, Μπαξεβανίδη, Κομεσίδη, Χοσέμι, Βάλλα, Γούτα, Ντε Γκούζμαν, Φλίσκα, Βασιλακάκη, Τριάδη, Μαρίν, Μάνταλο, Κάλβο, Σουάρεζ, Σολτάνι και Σολάρι.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ