ΑΡΗΣ

Έφυγε και ο Πουλίδο

Έφυγε και ο Πουλίδο
INTIME SPORTS

Για την πατρίδα του την Ισπανία αναχώρησε και ο Ρουμπέν Πουλίδο έπειτα από σχετική άδεια που εξασφάλισε ο κεντρικός αμυντικός του Άρη.

Ο Ρούμπεν Πουλίδο αναχώρησε για την πατρίδα του την Ισπανία έπειτα από σχετική άδεια που εξασφάλισε ο κεντρικός αμυντικός του Άρη. Κάτι ανάλογο που είχε συμβεί προ ημερών και με τον συμπατριώτη του Νταβίντ Αγκάνθο με την σημαντική διαφορά ότι ο Πουλίδο δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Αυτό σημαίνει ότι αν στο διάστημα που θα ακολουθήσει δεν τεθεί θέμα λύσης του θα πρέπει να επιστρέψει με την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι κι όσον αφορά τη συνέχεια της προετοιμασίας για το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς την Κυριακή στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον ΠΑΣ Γιάννενα εκτός ήταν εκτός του Πουλίδο οι Τσουμάνης και Οικονομόπουλος.

Εν τω μεταξύ στο διοικητικό μέτωπο εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουνε από την Δευτέρα. Την επομένη δηλαδή της ολοκλήρωσης των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Ο Λάμπρος Σκόρδας μπορεί σε γραπτή του δήλωση να είχε κάνει ξεκάθαρο ότι θα παραμείνει στην θέση του προέδρου ωστόσο οι ζυμώσεις καλά κρατούνε.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες σε πρόσφατο δ.σ. της Football League ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας προσέγγισε τον πρόεδρο του Εθνικού Γαζώρου, Γιώργο Καλαποτλή, για το ΑΦΜ της ομάδας των Σερρών χωρίς όμως το όλο θέμα να είχε συνέχεια.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ