ΙΩΝΙΚΟΣ

"Έφυγε" ο Μανώλης Τσαχειλίδης

"Έφυγε" ο Μανώλης Τσαχειλίδης
τσαχειλίδης

Τον θάνατο του Μανώλη Τσαχειλίδη θρηνεί η οικογένεια του Ιωνικού. Ο πρόεδρος της «κυανόλευκης» ΠΑΕ έφυγε σήμερα το πρωί από τη ζωή, σε ηλικία 70 ετών, από ανακοπή καρδιάς

Ο εκλιπών νοσηλευόταν στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου "Ερυθρός Σταυρός", όπου είχε εισαχθεί επειγόντως την Τετάρτη. Η κηδεία του θα γίνει αύριο (17:30) στο νεκροταφείο του Παλαιού Φαλήρου.
Ο Μανώλης Τσαχειλίδης γεννήθηκε το 1938 και ανέπτυξε έντονη κοινωνική και αθλητική δραστηριότητα, καθώς είχε διατελέσει έφορος του ερασιτέχνη Ολυμπιακού, τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και το βόλεϊ, ενώ αργότερα, όταν το ποδόσφαιρο έγινε επαγγελματικό, διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός και ακολούθως υπηρέτησε από πολλά πόστα (έφορος, αντιπρόεδρος και πρόεδρος) την ΠΑΕ Ιωνικός. Επίσης, είχε διατελέσει μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΟ και της ΕΠΑΕ.

Συγκλονισμένος από την είδηση της απώλειας του Μανώλη Τσαχειλίδη, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ιωνικός, Χρήστος Κανελλάκης, δήλωσε: "Μετά τους γονείς μου, έχασα άλλο ένα πολύτιμο στήριγμα, τον κυρ Μανώλη, τον άνθρωπο που πρόσφερε τα πάντα στον Ιωνικό, χωρίς το παραμικρό αντάλλαγμα. Ηταν τέτοια η αγάπη του για το ποδόσφαιρο, που μπορούσε να ασχολείται με αυτό 24 ώρες το 24ωρο, χωρίς να λογαριάζει το προσωπικό και οικονομικό κόστος. Η απώλειά του είναι δυσαναπλήρωτη και εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει"


Αξίζει να σημειωθεί ότι, λόγω του θανάτου του Μανώλη Τσαχειλίδη, ματαιώθηκε η πρώτη συγκέντρωση των παικτών του Ιωνικού, που ήταν προγραμματισμένη για αύριο (18:00) στο γήπεδο της Νεάπολης και θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο την ίδια ώρα.



TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ