ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Έγινε πατέρας ο Μπεχαράνο

Έγινε πατέρας ο Μπεχαράνο
Μπεχαράνο INTIME SPORTS

Λόγο να χαμογελά έχει ο Μπεχαράνο, ο οποίος έγινε την Πέμπτη (6/11) πατέρας για πρώτη φορά. Βραβεύτηκε ο Βιγιαφάνιες για την ανάδειξή του σε MVP στο παιχνίδι με την Ξάνθη.

Πατέρας για πρώτη φορά έγινε την Πέμπτη (6/11) το πρωί ο Ντιέγκο Μπεχαράνο. Η σύζυγος του Βολιβιανού ακραίου μπακ του Παναιτωλικού έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι.

Όλα κύλησαν ομαλά και ο Λατινοαμερικανός, ο οποίος από την πρώτη στιγμή ήταν στο πλευρό της γυναίκας του στο Αγρίνιο, είχε άδεια και δεν προπονήθηκε την Πέμπτη. Θεραπεία έκαναν οι Μορένο και Θεοδωρίδης.

ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ Ο ΒΙΓΙΑΦΑΝΙΕΣ

Έγινε πατέρας ο Μπεχαράνο

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες πρωταγωνίστησε στη νίκη του Παναιτωλικού επί της Ξάνθης με τα δύο τέρματα που σημείωσε και οι φίλαθλοι της ομάδας μας τον ψήφισαν ως κορυφαίο του αγώνα. Την Πέμπτη (6/11) παρέλαβε το βραβείο του και τόνισε: ''Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί με την απόδοσή μου βοήθησα την ομάδα μου να φτάσει στη νίκη και ευχαριστώ τον κόσμο που με ψήφισε. Αφιερώνω το βραβείο στους φιλάθλους μας και θα προσπαθήσουμε να τους κάνουμε χαρούμενους και στα επόμενα παιχνίδια. Με τη βοήθεια των συμπαικτών μου θα προσπαθήσω να πάμε την ομάδα ψηλά και να πάρω ξανά το βραβείο''.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ