ΠΑΟΚ

Έγινε του Βεζυρτζή

Έγινε του Βεζυρτζή
Βεζυρτζής

Αίσιο τέλος είχε η προσπάθεια του Νίκου Βεζυρτζή να σχηματίσει διοίκηση πρωτοδικείου στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Μακρυά ο Γούμενος


Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε χθες στην αίθουσα του ίδιου ξενοδοχείου με το βράδυ της Τρίτης οι αντιστάσεις και οι αντιρρήσεις που εξέφραζαν οι παράγοντες του ΠΑΟΚ κάμφθηκαν μετά την τοποθέτηση του Νίκου Βεζυρτζή που χθες το πρωί θα πρέπει να σημειωθεί ότι συναντήθηκε με τον Γιάννη Γούμενο.

Το πρόβλημα που είχε προκύψει εντοπιζόταν στο πότε και πως θα παραχωρούσε ο τελευταίος τις μετοχές του προκειμένου να μην υπάρχει το ενδεχόμενο της πιθανής επιστροφής του στα διοικητικά δρώμενα της ΠΑΕ.

Ο Νίκος Βεζυρτζής πήρε εγγυήσεις ότι σήμερα κιόλας θα γίνει από τον δικηγόρο του Γιάννη Γούμενου, Σταύρο Κουμεντάκη, η πράξη μεταβίβασης προς τα φυσικά πρόσωπα που επέλεξε και υπέδειξε την προηγούμενη εβδομάδα, έμειναν δέκα καθώς ο Απόστολος Οικονομίδης αρνήθηκε να πάρει μετοχές.

Δέκα οι νέοι κάτοχοι των μετοχών


Μάλιστα ο κ. Κουμεντάκης από την πλευρά του ενημέρωσε τον κ. Βεζυρτζή ότι έχει έτοιμο το συμφωνητικό που προβλέπει ότι τα δέκα φυσικά πρόσωπα θα γίνουν κάτοχοι των μετοχών στις 30 Δεκεμβρίου με την αίρεση ότι μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου δεν θα βρεθεί επιχειρηματίας που θα καλύψει την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ώστε να γίνει μεγαλομέτοχος.

Το συγκεκριμένο επιβεβαίωσε στους συγκεντρωμένους παράγοντες και ο Ευθύμης Γαβριηλίδης ο νομικός που θα μετέχει στο νέο συμβούλιο που με τη σειρά του είχε επαφές με τον κ. Κουμεντάκη και πήρε στα χέρια του το συμφωνητικό της μεταβίβασης των μετοχών από τον Γούμενο στα φυσικά πρόσωπα.

Οι συγκεκριμένες τοποθετήσεις έδωσαν το δικαίωμα στους παριστάμενους στη συνάντηση να αποδεχθούν την πρόσκληση του Βεζυρτζή για συμμετοχή στο νέο συμβούλιο.

Η Ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής


Αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης ο υπεύθυνος τύπου της διοικούσας επιτροπής Ευθύνης Γαβριηλίδης παρέδωσε στους εκπροσώπους του Τύπου την ακόλουθη ανακοίνωση με τα ονόματα των παραγόντων που θα μετέχουν στη νέα διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

"Σε συνέχεια της χθεσινής συνάντησης, συγκεντρωθήκαμε εκ νέου και συζητήσαμε τα προβλήματα που ταλανίζουν το σύλλογο μας την κρισιμότητα της κατάστασης και συναποφασίσαμε χωρίς να υπάρξει καμία αντίδραση από κανένα ότι τα ονόματα που θα προταθούν για να κατατεθεί η αίτηση για την διοίκηση πρωτοδικείου είναι τα ακόλουθα Βεζυρτζής, Οικονομίδης, Μπιτσιάνης, Τρυφωνίδης, Αποστολίδης, Κούδας, Μαμιδάκης, Γαβριηλίδης, Παπαδόπουλος, Καβεμλιάδης, Βαξεβάνης.

Όλοι αυτοί θα προσπαθήσουν να βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ με όλες τις δυνάμεις τους να εξέλθει από το αδιέξοδο που έχει περιέλθει. Καλούμε όλο το λαό του ΠΑΟΚ να βοηθήσει ο καθένας με όλες του τις δυνάμεις το έργο και τις προσπάθειες αυτής της επιτροπής, οι πόρτες είναι ανοιχτές για όλους που θέλουν να προσφέρουν τους καλούμε να συσπειρωθούν και να φωνάξουν βροντερό παρών στον αγώνα της Κυριακής γεμίζοντας το γήπεδο του ΠΑΟΚ ώστε έτσι αποτελεσματικότερα όλοι μαζί να προχωρήσουμε στο μέλλον. Στόχος μας να βοηθήσουμε την αγαπημένη μας ομάδας να φθάσει στην κορυφή".



Ο ρόλος του Μαμιδάκη- Με JET Oil στη φανέλα

Ο Μαμιδάκης και η εγγυητική Πρόθεση του Αλέξανδρου Μαμιδάκη είναι να καλύψει την εγγυητική των 303.000 ευρώ που πρέπει να καταθέσει μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου, την προσεχή Τετάρτη, στην Ε.Ε.Α. η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να έχει δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Επίσης σε συνεννόηση με την εταιρία του την JET OIL θα αναλάβει τη χορηγία της φανέλας προκειμένου να αντληθούν τα πρώτα χρήματα και να λειτουργήσει η ομάδα. Μάλιστα σε περίπτωση που βρεθεί άλλος χορηγός για τη φανέλα τότε ο κ. Μαμιδάκης δεν θα έχει αντίρρηση να αποσύρει τη διαφήμιση της δικής του εταιρίας.

Άμεσο χρήμα και οι Τρυφωνίδης, Καβεμλιάδης και Μπιτσιάνης

Κατά τα άλλα σύμφωνα με όσα συζητήθηκαν χθες εκτός από τα χρήματα του Αλέξανδρου Μαμιδάκη χρήματα άμεσα δεσμεύθηκαν να διαθέσουν οι κ.κ. Τρυφωνίδης, Καβεμλιάδης και Μπιτσιάνης. Η παρουσία του τελευταίου στα ονόματα των παραγόντων έγινε με απόφαση του Νίκου Βεζυρτζή που έγινε αποδεκτή από τους υπόλοιπους χωρίς ο ίδιος να το γνωρίζει. Ωστόσο σήμερα θα επικυρωθεί 100 % η αποδοχή της πρότασης για τη συμμετοχή του στο νέο διοικητικό σχήμα.

Δε συμμετέχει ο Κώστας Ορφανός


Από την πλευρά του ο Κώστας Ορφανός που ήταν παρών και στις δύο συγκεντρώσεις έμεινε αμετακίνητος στις αρχικές του τοποθετήσεις αρνούμενος να συμμετέχει στο διοικητικό σχήμα. Δεν έκρυψε όμως ότι στόχος του είναι να βοηθήσει με όλες του τις δυνάμεις την προσπάθεια να απεμπλακεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τα προβλήματα στηρίζοντας τη διοίκηση που προέκυψε χθες.

Επικοινωνία με τον Α.Σ.


Επικοινωνία με τον Α.Σ. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της χθεσινής σύσκεψης ο Νίκος Βεζυρτζής επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Α.Σ. ΠΑΟΚ, Θανάση Κατσαρή, τον οποίο και ενημέρωσε για τις εξελίξεις που δρομολογήθηκαν.

Μάλιστα του ζήτησε αφού του ανακοίνωσε τα ονόματα των ανθρώπων που συμμετέχουν στο νέο σχήμα να προχωρήσει άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να διορισθούν τα 11 ονόματα διοίκηση από το πρωτοδικείο.

Από την πλευρά του τον διαβεβαίωσε ότι σε συνεργασία με τη νομική σύμβουλο του Ερασιτέχνη, Κατερίνα Γιαννακοπούλου, και το νομικό της ΠΑΕ, Δημοσθένη Στάμο, θα φροντίσει ώστε να συνταχθεί η αίτηση διορισμού των 11 αυτών ονομάτων σε διοίκηση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ από το πρωτοδικείο κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει ακόμα και σήμερα.

Τέλος με δεδομένη τη χθεσινή δήλωση του Νίκου Βεζυρτζή "πιάνουμε δουλειά" δεν αποκλείεται ακόμα και σήμερα αρκετά μέλη της νέας διοίκησης θα επισκεφθούν τα γραφεία της ΠΑΕ προκειμένου να ενημερωθούν για την κατάσταση που επικρατεί ώστε να σχηματίσουν άποψη πριν ξεκινήσουν να ασχολούνται με τα θέματα που απασχολούν την ομάδα. Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στην ομάδα ώστε επίσημα να ενημερωθούν για τις εξελίξεις οι παίκτες και να ηρεμήσουν τα πνεύματα μέχρι να καταβληθούν τα πρώτα χρήματα.






































TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ