CHAMPIONS LEAGUE

Εγκνάτια - Μπόρατς 1-4 πεν. (2-1 κ.δ): Οι Βόσνιοι έκλεισαν ραντεβού με τον ΠΑΟΚ στον 2ο προκριματικό του Champions League

Οι παίκτες της Μπόρατς πανηγυρίζουν το γκολ του Λούκιτς
Οι παίκτες της Μπόρατς πανηγυρίζουν το γκολ του Λούκιτς

Η Μπόρατς κατάφερε να υπερκεράσει το εμπόδιο της Εγκνάτια μετά από την επικράτησή της με 1-4 στα πέναλτι (2-1 κανονική διάρκεια και παράταση) στον δεύτερο αγώνα των δύο ομάδων και προκρίθηκε στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League που την περιμένει ο ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ έμαθε το βράδυ της Τετάρτης (17/7) τον αντίπαλό του για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League μετά από τη ρεβάνς μεταξύ της Εγκνάτια με την Μπόρατς, που βρήκε τους Βόσνιους να παίρνουν την πρόκριση στη διαδικασία των πέναλτι με 1-4 (2-1 κανονική διάρκεια και παράταση).

Η Εγκνάτια ήταν εκείνη που βρήκε πρώτη τον δρόμο προς τα δίχτυα, με τον Ιμπαρχίμογλου να ανοίγει το σκορ στο 16ο λεπτό με ωραίο σουτ.

Πολύ γρήγορα ωστόσο, ήρθε η απάντηση της Μπόρατς, που με τον Λούκιτς στο 30' ισοφάρισε σε 1-1 και διατήρησε το προβάδισμά της για την πρόκριση, έχοντας αβαντάζ το 1-0 του πρώτου αγώνα.

Το γκολ του Ντουκούο όμως στο 82', έστειλε το ματς στην παράταση, με το σκορ να παραμένει ως έχει και το ματς να οδηγείται στα πέναλτι και τους Βόσνιους να επικρατούν 1-4.

Υπενθυμίζεται πως ο ΠΑΟΚ θα είναι γηπεδούχος στο πρώτο ματς με την Μπόρατς στον δεύτερο προκριματικό γύρο, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Τούμπας στις 24 Ιουλίου, με τη ρεβάνς να γίνεται στη Βοσνία μία εβδομάδα μετά, την τελευταία ημέρα του Ιουλίου.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ