ΑΡΗΣ

Εγκώμια Κάλβο για Ριέρα

Εγκώμια Κάλβο για Ριέρα
καλβο

Ο Τόνι Κάλβο ήταν συμπαίκτης αλλά και φίλος με τον Σίτο Ριέρα

"Είναι ένας παίκτης που περιμένουμε να μας βοηθήσει. Παίκτης που μπορεί να βγάλει δουλειά και που μπορεί να σκοράρει. Είναι νεαρός σε ηλικία και αυτός, αλλά θεωρώ ότι θα μας βοηθήσει", τόνισε για τον Ριέρα και πρόσθεσε:

"Έχει το χαρακτηριστικό του γκολτζή. Η δουλειά του δεν είναι να βάζει όμως μόνο γκολ. Είναι παίκτης που μπορεί να βοηθήσει από τη μεσαία γραμμή και πάνω".



Όσο για την μεταξύ τους σχέση; "Παίζαμε μαζί. Δεν ήμασταν συμπαίκτες, αλλά και φίλοι. Πήγαμε διακοπές μαζί, μέναμε στο ίδιο δωμάτιο. Είμαστε πραγματικά φίλοι και χαίρομαι που θα έρθει στον Άρη", κι όσο για τον ερχομό του στον Άρη τόνισε: "Πληροφορήθηκα την είδηση ότι έρχεται στην ομάδα, μίλησα μαζί του και ξέρω ότι έχει συμφωνήσει".



Όσο για τον εαυτό του; Ο Κάλβο δήλωσε: "Χαίρομαι που είχα την ευκαιρία να παίξω μπροστά στον κόσμο του Άρη. Η λατρεία του κόσμου είναι το ζητούμενο για κάθε παίκτη.

Είναι αυτό που μέσα από σκληρή δουλειά θέλει κάθε παίκτης να έχει... Ανυπομονώ για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Όχι μόνο εγώ, αλλά όλοι οι συμπαίκτες μου. Με στόχο φυσικά να ξεκινήσουμε με νίκη".





Τέλος σε ερώτηση για το γιατί διάλεξε το νούμερο 7 στην φανέλα του στον Άρη απάντησε: "Το είχα και στην εθνική Ισπανίας, το είχα και στην Μπαρτσελόνα. Είναι το νούμερο μου».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ