ΤΡΙΚΑΛΑ

Εγκρίνεται ο φάκελος των Τρικάλων

Εγκρίνεται ο φάκελος των Τρικάλων
INTIME SPORTS

Όλα δείχνουν πως θα εγκριθεί ο φάκελος αδειοδότησης των Τρικάλων και η ομάδα θα μπορεί να αγωνιστεί στα πλέϊ οφ. Πλεξίδας: "Εγώ έκανα το χρέος μου"

Όλα δείχνουν πως η ομάδα των Τρικάλων θα μπορέσει να αγωνιστεί στα πλέϊ οφ της Football League, καθώς θα εγκριθεί από την αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΟ, ο φάκελος αδειοδότησης.

Αυτό μάλιστα, έκανε γνωστό και ο μεγαλομέτοχος του ΑΟΤ, Βαγγέλης Πλεξίδας με δηλώσεις του στην τοπική ιστοσελίδα "sportrikala.gr", ενώ αξίζει να σημειωθεί πως δεύτερη έδρα της ομάδας, δηλώθηκε το γήπεδο της Τούμπας.

" Εγώ έκανα το χρέος μου και ανοίγει σιγά σιγά ο δρόμος για την πραγματοποίηση του μεγάλου ονείρου όλων των Τρικαλινών φιλάθλων. Παρά τα όσα γράφτηκαν περί προβλημάτων στον φάκελο της ΠΑΕ Τρίκαλα είχα επισημάνει πολλές φορές ότι ο φάκελος που κατατέθηκε με προσωπική μου επίβλεψη ήταν άρτιος μιας και η ομάδα μας δεν οφείλει ούτε ένα ευρώ και έχει όλες τις προυποθέσεις και δυνατότητες να παίξει στην μεγάλη κατηγορία", είπε αρχικά ο κ. Πλεξίδας και πρόσθεσε:

" Θα πρέπει τώρα πια οι παίκτες της ομάδας και ο κόσμος να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και στα δύο επόμενα παιχνίδια της κανονικής περιόδου αλλά και στα πλέι οφ να φέρουν την ομάδα στην Super League".

Τέλος ο μεγαλομέτοχος του ΑΟΤ ευχαρίστησε τον ΠΑΟΚ και τον Θοδωρή Ζαγοράκη προσωπικά: " Ως γνωστόν αν ανέβουμε στην Super League η καταλληλότητα του γηπέδου μας θα κριθεί απο ειδική επιτροπή το καλοκαίρι.

Έπρεπε λοιπόν στον φάκελο να δηλώσουμε γήπεδο αδειοδοτημένο και η μόνη ομάδα που προσφέρθηκε να μας βοηθήσει ήταν ο ΠΑΟΚ και ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και μας δόθηκε η άδεια να δηλώσουμε την Τούμπα. Τον ευχαριστώ προσωπικά γι' αυτό".

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ