ΑΡΗΣ

Εγκρίθηκε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου

Εγκρίθηκε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου
INTIME SPORTS

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης η Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ Άρης στο "Κλεάνθης Βικελίδης", όπου αποφασίστηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου ύψους 2.000.000 ευρώ της εταιρείας.

Την εν λόγω απόφαση ψήφισε το 82% των μετόχων της ΠΑΕ, δηλαδή το 30% του Ερασιτέχνη και το 52% της Λέσχης Φίλων Άρη, στην οποία έχει εκχωρηθεί και η χρήση των μετοχών των άλλων ιδιοκτήτων.

Επιπλέον, εκτός από την αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου εγκρίθηκε ο Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός για την περίοδο 2010-11.

Κι όσο για το αγωνιστικό κομμάτι το πρόγραμμα του Έκτορ Ραούλ Κούπερ περιλάμβανε μία προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου ενώ για το απόγευμα (17:30) ήταν προγραμματισμένη επίσκεψη στα παιδιά της "ΛΑΜΨΗΣ" στο τμήμα Παιδιατρικής Ογκολογίας - Αιματολογίας του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα μοιράσουν δώρα γεμίζοντας χαρά τους μικρούς θαυμαστές τους. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η επιλογή από την ΠΑΕ Άρης της "ΛΑΜΨΗ" δεν είναι τυχαία αφού κατά το παρελθόν το λογότυπο της είχε βρεθεί στο μπροστινό μέρος της φανέλας του Άρη.

Τέλος στα μεταγραφικά εν όψει της περιόδου του Ιανουαρίου ο 31χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός Εντού της Ιντερνασιονάλ να είναι στο προσκήνιο και να απασχολεί σοβαρά ενώ στα υπόψη είναι και ο Ισπανός Μπένχα της Μπαρτσελόνα Β΄.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ