ΑΡΗΣ

Είδε Κωστένογλου, έκλεισε Γκέσιο

Είδε Κωστένογλου, έκλεισε Γκέσιο
Κωστένογλου INTIME SPORTS

Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης συναντήθηκε στα γραφεία της με τον Νίκο Κωστένογλου και αύριο (4/7) αποφασίζει μεταξύ αυτού και του Μάκη Κατσαβάκη. Συμφωνία με Γιάννη Γκέσιο για 3 χρόνια.

Την Τετάρτη το πρωί θα γίνει γνωστός ο νέος τεχνικός του Άρη που θα είναι ένας εκ των Μάκη Κατσαβάκη και Νίκο Κωστένογλου που βρέθηκε για περίπου μία ώρα το βράδυ της Τρίτης στα γραφεία της ΠΑΕ.

Εν τω μεταξύ στην συνέχεια ακολούθησε η συμφωνία με τον Γιάννη Γκέσιο παρουσία και του πατέρα του 24χρονου Έλληνα επιθετικού που αύριο αφού περάσει με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις θα υπογράψει το τριετούς χρονικής διάρκειας συμβόλαιό του.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης όπως είχε γίνει γνωστό από το απόγευμα θα είχε συνάντηση το βράδυ με τον Κωστένογλου όπως και αυτή ξεκίνησε λίγο μετά τις 21:00 και ολοκληρώθηκε περίπου στις 22:15 χωρίς ωστόσο σε αυτήν να υπάρξει και κάποια συμφωνία.

«Παιδιά, δεν είναι ώρα για φωτογραφίες. Πρέπει να σεβαστούμε όλοι τα παιδιά του Άρη που έχουν αναλάβει αυτό το δύσκολο έργο. Ό,τι είναι να το μάθετε, θα το μάθετε», ήταν τα λόγια του Κωστένογλου στην έξοδό του από τα γραφεία της ΠΑΕ Άρης στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Έλληνας τεχνικός επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και πήρε τον δρόμο της επιστροφής στην Καρβάλη Καβάλας όπου βρίσκεται τις τελευταίες μέρες για διακοπές και από όπου είχε έρθει στην συνάντηση.

Πλέον αύριο το πρωί και με δεδομένο ότι για την Παρασκευή (06/07) είναι προγραμματισμένη η πρώτη της προετοιμασίας του Άρη για την νέα αγωνιστική περίοδο αυτό που δεν έκρυβαν τα μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ ήταν ότι θα έχουνε πάρει την απόφασή τους.

Για το ποιος θα είναι ο προπονητής της νέας αγωνιστικής περιόδου μεταξύ του Μάκη Κατσαβάκη και του Νίκου Κωστένογλου με τον πρώτο να φέρεται να έχει ένα μικρό προβάδισμα.

Εν τω μεταξύ μετά το τέλος της συνάντησης της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης με τον Κστένογλου υπήρξε δεύτερη για την περίπτωση του Γιάννη Γκέσιου μετά την πρώτη που είχε γίνει το απόγευμα. Τη φορά αυτή παρών εκτός του 24χρονου επιθετικού ήταν και ο πατέρας του όπου και ουσιαστικά ολοκληρώθηκε η συμφωνία.

Πλέον το μόνο που απομένει ώστε να αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή του Άρη για τις ηλικίες κάτω των 24 ετών και να υπογράψει το τριετούς διάρκειας συμβόλαιό του είναι το πρωί της Τετάρτης να περάσει με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Μάλιστα δεν αποκλείεται τον Γκέσιο να τον ακολουθήσουνε στον Άρη και άλλοι δύο συμπαίκτες του στην περσινή αγωνιστική περίοδο στην ομάδα της Αναγέννησης Επανομής. Ο λόγους για τους Βαγγέλη Γεωργίου και Δημήτρη Πολίτη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ