ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Είδε Ολυμπιακό ο Τεν Κάτε

Είδε Ολυμπιακό ο Τεν Κάτε
Λέτο

Τράκαρε ο Λέτο, υλικές μόνο ζημιές. Είδε τον Ολυμπιακό ο Τεν Κάτε και είπε "Ξέρω τα πάντα γι' αυτόν"

Τράκαρε ο Λέτο

Μια άτυχη στιγμή περίμενε τον Σεμπάστιαν Λέτο το πρωί. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός του "τριφυλλιού" είχε ένα τροχαίο ατύχημα, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο του να υποστεί υλικές ζημιές.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής δεν έχει πάθει απολύτως τίποτα, και αναμένεται να δώσει κανονικά το παρόν στην Κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Λέτο: "Θέλω να παίξω στο λιμάνι"

Αναφορικά με τον Λέτο, οι πόνοι στο αριστερό πόδι υποχώρησαν και θα βρίσκεται στο ντέρμπι κάτι που και ο ίδιος επιθυμεί διακαώς, όπως αφήνει να εννοηθεί με όσα λέει στις προπονήσεις της ομάδας. Ο Σεμπαστιάν Λέτο θα επιστρέψει στο Καραϊσκάκη ως αντίπαλος και είναι έτοιμος να δώσει απαντήσεις για την περσινή συμπεριφορά του Ερνέστο Βαλβέρδε προς το πρόσωπο του.

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού δεν είχε στα πλάνα του τον Αργεντίνο, που πολλές φορές είχε αγωνιστεί ως αλλαγή. Ο Λέτο θέλει να αποδείξει ότι κακώς ο Ολυμπιακός δεν τον κράτησε. Σε κάποιους συμπαίκτες αναφερόμενος για το ματς με τον Ολυμπιακό, τόνισε: "Mακάρι να μου δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστώ έστω και για μισή ώρα".

Το πρόβλημα στο πόδι δεν φαίνεται ικανό τον να κρατήσει μακριά από το ντέρμπι και σήμερα επιστρέφει στις προπονήσεις, αποφασισμένος να δώσει τον καλύτερο του εαυτό, ώστε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Τεν Κάτε και να τον επιλέξει στην βασική 11άδα.


Θετικά μηνύματα για Καραγκούνη


Ο Γιώργος Καραγκούνης αποτελεί το βασικότερο αγωνιστικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Τεν Κάτε ενόψει του ντέρμπι. Ο "Κάρα" ταλαιπωρείται από ίωση και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη.

Η ίωση που τον ταλαιπωρεί δεν έχει ξεπεραστεί τελείως για τον έμπειρο άσο. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις και ο Καραγκούνης πιθανότατα θα προφυλαχτεί ώστε να μην επιδεινωθεί η κατάσταση του. Αν όλα πάνε καλά και η ίωση κάνει τον κύκλο της, θα επιστρέψει από αύριο στις προπονήσεις, καθώς δεν θέλει να ακούει ότι μπορεί να χάσει το ντέρμπι.

Τον "κατασκόπευσε" ο Τεν Κάτε

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού επ' ευκαιρία της επίσκεψης στην μητέρα του, βρέθηκε στο "AZ stadion", και μαζί με τον με τον Πιτ Κάιζερ είδε το ματς του Ολυμπιακού.

Ο Ολλανδός προπονητής έγινε αντιληπτός από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, οι οποίοι των αποδοκίμασαν όταν κατέβηκε στο γήπεδο κατά την διάρκεια της ανάπαυλας και μίλησε στην ολλανδική τηλεόραση.

Αναφερόμενος στο ντέρμπι της Κυριακής και στον αγώνα με την Άλκμααρ, τόνισε: " Moυ αρέσει το ποδόσφαιρο και για αυτό είμαι εδώ. Ξέρω τα πάντα για τον Ολυμπιακό και πώς παίζει. Θα ήταν πολύ κακό για μένα να περιμένω να το δω σήμερα. Εκμεταλλεύτηκα το ρεπό μας και ήρθα να δω την μητέρα μου, που είναι 75 ετών και μένει πολύ κοντά στο Άλκμααρ, μόνο 20 χιλιόμετρα από εδώ.

Είναι δύσκολο παιχνίδι κυριώς λόγω του αέρα. Παρ' όλο αυτά ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα και μέχρι στιγμής παίζει καλύτερα. Είναι πιο δύσκολο να παίζεις με τον αέρα στην πλάτη και είδατε τον Νικοπολίδη να του φεύγει δύο φορές η μπάλα από τα χέρια. Το παιχνίδι δεν είναι καλό, αλλά έχει πάθος και ένταση

".

























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ