COPA AMERICA

Εικόνες χάους πριν τον τελικό του Copa America: Οπαδοί έμπαιναν στο γήπεδο από τους αεραγωγούς

Εικόνες χάους πριν τον τελικό του Copa America: Οπαδοί έμπαιναν στο γήπεδο από τους αεραγωγούς

Απίστευτα πράγματα πριν την έναρξη του μεγάλου τελικού του Copa America, ανάμεσα στην Αργεντινή και την Κολομβία, με οπαδούς να προσπαθούν να μπουν στις εξέδρες του Hard Rock Stadium μέσω των αεραγωγών του!

Αδιανόητες εικόνες πριν την έναρξη του μεγάλου τελικού του Copa America, ανάμεσα στην Αργεντινή και την Κολομβία, στο Μαϊάμι. Το μεγάλο ματς ήταν κανονικά να ξεκινήσει στις 03:00 ώρα Ελλάδας, αλλά η σέντρα πήγε για 82 λεπτά αργότερα, καθώς οι τοπικές αρχές έχασαν εντελώς τον έλεγχο κατά την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο, με συνέπεια να προκληθούν σοβαρής έκτασης επεισόδια, αλλά και τραυματισμοί από τις συμπλοκές μεταξύ φιλάθλων και αστυνομικών.

Τα βίντεο που κυκλοφορούν είναι κυριολεκτικά σοκαριστικά, και αποδεικνύουν ότι οι διοργανωτές δεν μπόρεσαν να ελέγξουν την κατάσταση και φυσικά, αυτό προκαλεί ανησυχία, δεδομένου ότι οι ΗΠΑ θα συνδιοργανώσουν το επόμενο Μουντιάλ.

Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε, το βίντεο που κυκλοφορεί με οπαδούς να προσπαθούν να εισέλθουν στις εξέδρες του Hard Rock Stadium χρησιμοποιώντας τους αεραγωγούς του γηπέδου! Χαρακτηριστικές και οι εικόνες πολλών οπαδών να βρίσκονται σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και να αναζητούν λίγο οξυγόνο.

A security agent assists a fan who was waiting to enter the stadium prior to the Copa America final soccer match between Argentina and Colombia, in Miami Gardens, Fla., Sunday, July 14, 2024. (AP Photo/Lynne Sladky)
A security agent assists a fan who was waiting to enter the stadium prior to the Copa America final soccer match between Argentina and Colombia, in Miami Gardens, Fla., Sunday, July 14, 2024. (AP Photo/Lynne Sladky) AP PHOTO/LYNNE SLADKY
TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ