ΠΑΟΚ

Ειλικρίνεια και υπομονή

Ειλικρίνεια και υπομονή
bezirtz

Το πρωί πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ συνάντηση της Διοίκησης με τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό προσωπικό

Η Διοίκηση, αφού άκουσε τους προβληματισμούς των ποδοσφαιριστών που αφορούσαν στο οικονομικό και άλλα αγωνιστικά θέματα, τους ενημέρωσε πλήρως και αποφασίστηκε ομόφωνα να προσπαθήσουν όλοι μαζί ενωμένοι μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, ώστε να ξεπεραστούν τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Συγκεκριμένα ο Νίκος Βεζυρτζής γνωρίζοντας ότι οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έχουν να λαμβάνουν τρεις μισθούς και ότι οι ίδιοι από την πλευρά τους ήθελαν να ακούσουν αλήθειες φρόντισε να είναι ειλικρινής απέναντί τους με δεδομένο ότι θα πρέπει άμεσα να υπογράφουν οι σχετικοί διακανονισμοί ώστε ο ΠΑΟΚ να μην έχει πρόβλημα να συμμετάσχει στο Κύπελλο UEFA της νέας χρονιάς.

"Δεν υπάρχει ούτε σεντ στα ταμεία", φέρεται είπε προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Νίκος Βεζυρτζής, ενώ φρόντισε ακόμα να τους ξεκαθαρίσει ότι αν δεν υπάρξουν άμεσες συμφωνίες με χορηγούς δεν θα μπορεί να είναι συνεπείς απέναντι τους.

Επίσης ο κ. Βεζυρτζής εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι μέσα στις επόμενες μέρες στην Αθήνα θα πέσουν υπογραφές με συγκεκριμένη εταιρεία για την σύναψη χορηγίας. Μάλιστα τους τόνισε πως τα χρήματα που θα εισπραχθούν θα πάνε σε νυν παίκτες αλλά και προς παλιότερους στους οποίους οφείλονται για την επίτευξη πρώτα από όλα διακανονισμών μαζί τους ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα για την συμμετοχή του ΠΑΟΚ στο Κύπελλο UEFA της επόμενης χρονιάς.

Από την πλευρά τους οι τρεις αρχηγοί του ΠΑΟΚ – Ζαγοράκης, Κωνσταντινίδης και Τοχουρόγλου – μιλώντας εκ μέρους όλων των παικτών ότι είναι διατεθειμένοι να κάνουν υπομονή ως το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Με τον τρόπο αυτό έδειξαν ξεκάθαρα ότι πίστεψαν τα λεγόμενα του προέδρου της ΠΑΕ, Νίκου Βεζυρτζή, που εξέφραζε άλλωστε και όλη την διοίκηση με την ελπίδα ότι μέχρι τον Αύγουστο θα έχουν εξοφληθεί.

Τέλος με πρωτοβουλία των τριών αρχηγών του ΠΑΟΚ ενημερώθηκε η διοίκηση της ΠΑΕ για κάποιους παίκτες της ομάδας χαμηλά αμειβόμενους που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα εξαιτίας της καθυστέρησης που υπάρχει στο πρόσωπό τους, όπως ισχύει και με όλους τους υπόλοιπους.








TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ