ΑΡΗΣ

"Είμαι περήφανος"

"Είμαι περήφανος"
INTIME SPORTS

Περήφανος για την εμφάνιση του Άρη στο "Βιθέντε Καλντερόν" και τη σπουδαία νίκη επί της Ατλέτικο, δήλωσε ο Σέρχιο Κόκε στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA και πρόσθεσε ότι μόνο μία...καταστροφή θα σταματήσει την πρόκριση στους "32" του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Ισπανός επιθετικός πέτυχε δύο γκολ στο 3-2 των "κίτρινων" επί των "ροχιμπλάνκος" και πλέον η ομάδα της Θεσσαλονίκης με νίκη στις 16 Δεκεμβρίου επί της Ρόζενμποργκ στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων θα πανηγυρίσει τη σπουδαία πρόκριση στους "32" της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

"Είμαι περήφανος για την εμφάνιση που κάναμε εδώ", δήλωσε ο Σέρχιο Κόκε και πρόσθεσε:" Είμαι χαρούμενος για τη νίκη και φυσικά για τα γκολ που πέτυχα. Η οικογένεια, οι φίλοι μου ήταν εδώ να με παρακολουθήσουν και αυτό το έκανε ακόμη πιο ιδιαίτερο".

Ο 27χρονος φορ ξεκίνησε την καριέρα του από την Μάλαγα, μετακόμισε στην Μαρσέιγ και την Σπόρτινγκ πριν φορέσει την φανέλα του Άρη το 2006. " Είναι πάντα ωραίο να επιστρέφεις στην Ισπανία", είπε ακόμη ο Κόκε και πρόσθεσε:"Πλέον συγκεντρωνόμαστε στο παιχνίδι με τη Ρόζενμποργκ.Έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε την πρόκριση κερδίζοντας στην έδρα μας και μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στην πίεση γνωρίζοντας ότι η μοίρα μας είναι στα χέρια μας'".

Τέλος έσταζε "μέλι" για τους φίλους των "κίτρινων", λέγοντας:" Οι φίλαθλοι του Άρη έδωσαν ένα ιδιαίτερο παράδειγμα για το πως πρέπει να υποστηρίζεται μία ομάδα. Είχαν καλή συμπεριφορά και ήταν μαζί στα 90 λεπτά. Μπορεί να στοιχηματίσει κάποιος ότι θα είναι στο πλευρό μας στο επόμενο παιχνίδι. Μόνο μία καταστροφή μπορεί να μας σταματήσει από το να προκριθούμε".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ