ΑΡΗΣ

"Είμαστε μεγαλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ"

"Είμαστε μεγαλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ"
λαμπριακος

Αισιόδοξος είναι ο Λαμπριάκος ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: "Πάμε για το διπλό. Είμαστε μεγαλύτερη ομάδα"

" Με την έλευση του κ. Κούπερ εδώ και δύο εβδομάδες η ομάδα δουλεύει σε άλλους ρυθμούς και θα είμαστε έτοιμοι στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα θα δείξει αυτά που θέλει να δει ο κόσμος του Άρη. Είμαστε καλύτερη και μεγαλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ και πάμε για το "διπλό".

Με την έλευση του κ. Κούπερ έχει αλλάξει ο τρόπος δουλειάς. Έχουν σφίξει οι "κώλοι" και όλοι έχουν αντιληφθεί ότι η ομάδα δεν μπορούσε να πάει πουθενά πριν έρθει στην ομάδα. Τώρα όλα είναι διαφορετικά. Πρόκειται για τον καλύτερο τεχνικό που έχει έρθει στην Ελλάδα

", τόνισε ο Λαμπριάκος στην αρχική του τοποθέτηση.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής του Άρη επισήμανε πως κανένας στις τάξεις της ομάδας δεν ήταν ευχαριστημένος από την απώλεια των βαθμών στα τελευταία παιχνίδια ενώ ξεκαθάρισε πως με τα όσα είπε για την αλλαγή στις τάξεις της ομάδας με την έλευση του Κούπερ δεν θέλει να αφήσει καμία αιχμή για τον προκάτοχό του Ιομάρ Μαζίνιο.

Σχετικά με την άρνηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να δώσει εισιτήρια στην ΠΑΕ Άρης για το παιχνίδι της Κυριακής στο γήπεδο της Τούμπας ο Λαμπριάκος είπε: " Θα πρέπει να ρωτήσετε την διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για αυτό", ενώ σε ερώτηση για το αν το προσεχές τοπικό ντέρμπι θα είναι το τελευταίο στην καριέρα του αποκάλυψε πως: " Όχι γιατί μετά την έλευση του κ. Κούπερ λόγο θέλω να παίξω ένα χρόνο ακόμα ποδόσφαιρο".




TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ