ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Είναι πολλά τα... λεφτά Κακά!

Είναι πολλά τα... λεφτά Κακά!
New Image

Την ακριβότερη μετεγγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου είναι έτοιμη να κάνει η Ρεάλ, δίνοντας 80 εκ.ευρώ στη Μίλαν για τον Κακά

Στον σημερινό της πρωτοσέλιδο η μαδριλένικη εφημερίδα "Marca" κυκλοφορεί με τον τίτλο "Μαζί με το πρωτάθλημα έρχεται το δώρο", υπογραμμίζοντας ότι η "βασίλισσα" είναι έτοιμη να δαπανήσει το μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί ποτέ στην ιστορία για ποδοσφαιριστή, προσφέροντας στους "ροσονέρι" 80 εκ.ευρώ (!) για να ντύσει στα λευκά τον Κακά.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η μυθική αυτή πρόταση δεν περιορίζεται μόνο στον ιταλικό σύλλογο αλλά αφορά και τον ίδιο τον παίκτη, με την Ρεάλ να φέρεται διατεθειμένη να τινάξει τη μπάνκα στον αέρα, δίνοντάς του 12 εκ.ευρώ (καθαρά) το χρόνο, τουτέστιν τα τριπλάσια από αυτά που του προσφέρει το χρόνο η Μίλαν και περισσότερα από όσα παίρνει ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοφαιριστής στον κόσμο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μάλιστα, στο πλαίσιο αυτής της σούπερ-προσφοράς προβλέπεται ότι Κακά θα βγάζει από τα δικαιώματα της εικόνας του το 100%, πράγμα που δεν κατάφερε να αποκτήσει ούτε καν ο καθόλα εμπορικός Ντέιβιντ Μπέκαμ, καθώς και το 50% από διαφημιστικά δικαιώματα και πωλήσεις φανελών με το όνομά του.

Οι δύο άνθρωποι που κινούν τα νήματα στις μετεγγραφές των Μαδριλένων, Πρέντραγκ Μιγιάτοβιτς και Φράνκο Μπαλντίνι, έχουν ήδη ενημερώσει τους Μιλανέζους για αυτήν την πρόταση, με την "Marca" να τονίζει ότι το τελευταίο εμπόδιο που μένει να ξεπεραστεί είναι ο... Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο οποίος έχει τονίσει επανειλημμένως ότι δεν θα ήθελε με τίποτα να χάσει τον Κακά.

Ο μόνος παίκτης που θα μπορούσε πάντως να... παρηγορήσει τον ιδιοκτήτη της Μίλαν σε περίπτωση απώλειας του Κακά, είναι ο Ροναλντίνιο, τον οποίο μπορεί να φέρει ευκολότερα στο "Σαν Σίρο" με τα χρήματα που θα έχει κερδίσει από την πώληση του συμπατριώτη του, Κακά.

Τα ποσά πάντως διαφέρουν...
Να σημειωθεί πάντως ότι σε αντίθεση με την "Marca", άλλες δύο πηγές από την Ισπανία έχουν διαφορετική άποψη για την πρόταση που θα καταθέσουν οι Μαδριλένοι.

Σύμφωνα με την "As" η προσφορά θα κατατεθεί την ερχόμενη εβδομάδα και δεν θα ξεπεράσει τα 50 εκ.ευρώ (για τον παίκτη προβλέπεται 5ετές συμβόλαιο με 10 εκ.ευρώ ετήσιες αποδοχές), ενώ η εφημερίδα της Βαρκελώνης "Sport" εκτιμά ότι ο Καλδερόν θα προτείνει ένα ποσό κοντά στα 75 εκ.ευρώ.

Ανεξάρτητα πάντως από τα εκατομμύρια ευρώ που... χορεύουν μέσω των ισπανικών εφημερίδων, το σίγουρο είναι ότι μετά την λήξη του πρωταθλήματος, ποια εφημερίδα έπεσε πιο κοντά στο ποσό, και αν τελική η προσφορά ήταν αρκετή για να φέρει τον ηγέτη της νέας Μίλαν στο "Μπερναμπέου".














TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ