ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Είναι πολλά τα... θέματα

Είναι πολλά τα... θέματα
κοκκαλης γκαγκατσης χρυσικοπουλος

Πολλά τα θέματα στην "ερυθρόλευκη" ατζέντα. Πρόστιμο σε Ντιόγκο-Ντουντού. Ο Κετσπάγια θέλει ΟΣΦΠ

Άλλωστε υπάρχουν πολλά θέματα που απασχολούν την "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ και τα πιο σημαντικά είναι οι παίκτες που θα αντικαταστήσουν τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, τον Παρασκευά Άντζα αλλά και τι θα γίνει με τα χαφ.
Σ' ότι αφορά τον αντι-Τζόλε πολλά θα εξαρτηθούν από την υπόθεση του Λέτο, ενώ για τον Άντζα που αποχαιρετά την ενεργό δράση το κενό του θα είναι μεγάλο και οι ιθύνοντες του Ολυμπακού ψάχνουν από τώρα την λίστα τους...

Σε περίπτωση μάλιστα που φύγει και ο Ζεβλάκοβ (το συμβόλαιό του λήγει) τότε η απόκτηση τουλάχιστον ενός αμυντικού θα είναι επιτακτική ανάγκη.

Όσο για τα χαφ ο Χρήστος Πατσατζόγλου είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει και τότε θα υπάρχει έλλειψη και στην μεσαία γραμμή.

Όλα αυτά μάλιστα την στιγμή που στον Πειραιά δεν ξέρουν καλά καλά ποιος θα είναι προπονητής την επόμενη σεζόν αφού το θέμα Βαλβέρδε δεν έχει κλείσει και δεν χρειάζεται ανάλυση αφού έχει κουράσει...

Η "ερυθρόλευκη" ατζέντα είναι γεμάτη και ακόμη είναι νωρίς, έστω κι αν η ΠΑΕ θέλει να προνοήσει για να μην την πατήσει όπως πέρυσι.

Προς το παρόν προέχει ο τελικός Κυπέλλου με την ΑΕΚ όπου οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν να κατακτήσουν το δεύτερο σερί νταμπλ.

Πρόστιμο σε Ντιόγκο-Ντουντού

Η αργοπορία των Ντιόγκο και Ντουντού πριν τον αγώνα με την Λάρισα δεν έμεινε ατιμώρητη από τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Οι δύο Βραζιλιάνοι έφτασαν καθυστερημένα στου Ρέντη πριν από το ματς με τους "βυσσινί", όμως ο "Βάσκος" προπονητής δεν θέλησε να πει κάτι ενόψει της αναμέτρησης.

Δεν έγινε όμως το ίδιο στην προπόνηση της Δευτέρας αφού τους έκανε έντονες παρατηρήσεις και η δικαιολογία πως μπέρδεψαν την ώρα δεν τον έπεισε.

Έτσι ο Βαλβέρδε τους ανακοίνωσε πως θα τους τιμωρήσει χωρίς όμως να έχει αποφασίσει ακόμη ποιό θα είναι συγκεκριμένα το πρόστιμο.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών φυσικά ασχολήθηκε και με την ήττα από την ΑΕΛ και προσπαθώντας να "αφυπνίσει" τους παίκτες του τους τόνισε πως έχουν χαλαρώσει την στιγμή που υπάρχει ο τελικός του Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

"Θα σκεφτόταν Ολυμπιακό ο Κετσπάγια"

Το όνομα του Τιμούρ Κετσπάγια έχει ακουστεί έντονα σε περίπτωση που δεν παραμείνει ο Ερνέστο Βαλβέρδε στο τιμόνι της ομάδας και τη νέα σεζόν.

Ο Γεωργιανός τεχνικός έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του τον Ολυμπιακό κι αυτό φάνηκε από τις δηλώσεις του προέδρου της Ανόρθωσης στον ραδιοφωνικό σταθμό "NovaΣΠΟΡ FM 94,6", όπου τόνισε πως η ομάδα του δεν θα έκλεινε την πόρτα σε μια καλύτερη προοπτική του προπονητή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κρις Γεωργιάδη


Για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Τιμούρ Κετσπάγια:


"Γνωρίζω τον κύριο Κετσπάγια από τις πρώτες ημέρες που ήρθε στην Κύπρο. Σε μία από τις τελευταίες μας συναντήσεις, πριν από περίπου 20 ημέρες, μου είχε πει πως αν είχε πρόταση από μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, θα μπορούσε να σκεφτόταν το ενδεχόμενο να πάει εκεί. Η απάντησή μας ήταν πως η φιλοσοφία του σωματείου είναι η ίδια. Δεν κλείνουμε καμία πόρτα σε ανθρώπους που έχουν προσφορά. Το ένιωσε και το βίωσε ο ίδιος όταν ως ποδοσφαιριστής πήγε από την Ανόρθωση στην ΑΕΚ. Του είπαμε με τις ευλογίες και τις ευχές μας να πάει σε ένα πρωτάθλημα μεγαλύτερο από το κυπριακό".

Για τις φήμες περί ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού:


"Δεν υπήρχε πάντως νύξη από τον Ολυμπιακό. Ούτε από τον Ολυμπιακό προς εμάς, ούτε από τον προπονητή προς εμάς, ότι υπήρχε προσέγγιση από τον Ολυμπιακό. Έδωσε απλώς ως παράδειγμα τον Ολυμπιακό. Μου είπε ‘αν έχω για παράδειγμα πρόταση από τον Ολυμπιακό, πώς να τη χειριστώ;’ και του απαντήσαμε ‘μακάρι να έχεις πρόταση, η πόρτα είναι ανοικτή".



































TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ