LA LIGA

Είπε αντίο στις "νυχτερίδες" ο Μοριέντες

Είπε αντίο στις "νυχτερίδες" ο Μοριέντες
μοριέντες

Ο Φερνάντο Μοριέντες με συνέντευξη τύπου επιβεβαίωσε πως θα αποτελέσει παρελθόν για την Βαλένθια με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου

Το συμβόλαιο του Ισπανού στράικερ με τις "νυχτερίδες" ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και έπειτα από τρία χρόνια παρουσίας του στο "Μεστάγια" ήρθε η ώρα να πει... αντίο.
Οι πληροφορίες τον θέλουν να επιστρέφει στην Σαραγόσα, αλλά ίδιος διαψεύδει πως υπάρχει οποιαδήποτε συμφωνία.

"Ήρθα εδώ για να πω αντίο, είναι πλέον δεδομένο και αυτή είναι η τελευταία μου συνέντευξη τύπου ως ποδοσφαιριστής της Βαλένθια", τόνισε ο Μοριέντες.

"Δεν υπάρχει τίποτα σίγουρο ακόμη για το μέλλον, έχουν γίνει κάποιες προτάσεις και θα δω ποιές από αυτές είναι οι καλύτερες".

"Πέρασα τρία χρόνια εδώ και εισέπραξα πολύ σεβασμό, όχι μόνο από τους φιλάθλους στο γήπεδο, αλλά και από αυτούς στο δρόμο. Πρέπει να ξέρουν πως είμαι ευγνώμων σε όλους τους".

"Δεν πετύχαμε τους στόχους του συλλόγου, δεν πέτυχα τους προσωπικούς μου στόχους, αλλά μάθαμε από όλο αυτό. Όταν ήρθα είπα πως θέλω να κερδίσουμε τίτλους και το κάναμε αυτό. Το κύπελλο ήταν αυτό που ήθελα περισσότερο και το πήραμε".

"Όπως και να έχει όμως δεν πετύχαμε τους στόχους μας και δεν γίνεται να το κρύψουμε. Ο καθένας πρέπει να κοιτάξει τον εαυτό του στον καθρέφτη και την νέα να παλέψουν για να φέρουν την ομάδα εκεί που ανήκει, δηλαδή στο Champions League".

Ο Μοριέντες ολοκλήρωσε απαντώντας σε ερώτηση για τα... αστέρια της Βαλένθια, Νταβίντ Βίγια και Νταβίντ Σίλβα: "Θα ήθελα να μείνουν εδώ από το να πάνε στην Ρεάλ. Αλλά αν είναι να πάνε στην Μπαρτσελόνα, προτιμώ να καταλήξουν στην Ρεάλ".












TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ