ΡΟΜΑ

Ειρωνείες Ρανιέρι για το πρόγραμμα του Κυπέλλου!

Ειρωνείες Ρανιέρι για το πρόγραμμα του Κυπέλλου!
Ρανιέρι-Ρόμα

"Όποιος αποφάσισε τις ημερομηνίες του Κόπα Ιτάλια είναι κράμα μεταξύ...Μαρκόνι και Αϊνστάιν", τόνισε με ειρωνικό ύφος ο Κ.Ρανιέρι, για το γεγονός ότι η ρεβάνς με Ουντινέζε θα γίνει 14 Απρίλη

Το εκπληκτικό είναι πως ο δεύτερος ημιτελικός μεταξύ των δύο ομάδων στο "Φρίουλι" προγραμματίστηκε για τις 14 Απρίλη, με τον Κλαούντιο Ρανιέρι να παίρνει τη σκυτάλη από τον Ζοσέ Μουρίνιο (" Είναι σαν να παίζεις το πρώτο ημίχρονο και να επιστρέφεις δύο μήνες μετά για το δεύτερο μέρος", είχε πει ο Πορτογάλος σχετικά με τις ημερομηνίες του Ίντερ-Φιορεντίνα) και να επιτίθεται με καυστικό τρόπο στις ποδοσφαιρικές αρχές.

"Όποιος αποφάσισε τις ημερομηνίες του Κόπα Ιτάλια είναι ένα κράμα μεταξύ Μαρκόνι και Αϊνστάιν. Εάν παίζαμε τη ρεβάνς μέσα σε μία εβδομάδα, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο, θα ήταν μία εντελώς διαφορετική ιστορία", τόνισε με νόημα ο Ρωμαίος τεχνικός, και συνέχισε:

"Λέγεται ότι θα πρέπει να δώσουμε αξιοπιστία σε αυτή τη διοργάνωση και μετά αποφασίζονται τέτοια πράγματα. Ήταν σημαντικό να μη δεχτούμε γκολ και τα καταφέραμε, όμως τώρα τίποτα δεν μπορούμε να θεωρούμε σίγουρο.

Μέσα σε δύο μήνες θα πρέπει να είμαστε καλά, αλλά θα είναι και αυτοί σε καλή κατάσταση. Και επαναλαμβάνω, από τώρα μέχρι δύο μήνες μετά ποιος ξέρει τι μπορεί να συμβεί".

Στο ίδιος μήκος κύματος με τον τεχνικό των "τζαλορόσι" ήταν και οι δηλώσεις τόσο του αρχηγού της ομάδας, Φραντσέσκο Τότι, όσο και του γκολκίπερ Ντόνι. "Κάναμε ένα τέλειο ματς και το 2-0 είναι ένα καλό αποτέλεσμα με δεδομένο πως παίζαμε εντός έδρας.

Όμως είμαι πεπεισμένος ότι στη ρεβάνς θα βρούμε μία άλλη Ουντινέζε και θα πρέπει να παίξουμε εκεί με τη μέγιστη αυτοσυγκέντρωση", δήλωσε ο "καπιτάνο", με τον πορτιέρο των πρωτεουσιάνων να αναφέρει με νόημα: "Στη ρεβάνς θα πρέπει να πρέπει να μας υπενθυμίσουν πόσο τελείωσε ο πρώτος αγώνας..."









TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ