ΑΡΗΣ

Εκ νέου σενάριο για Αναστασίου

Εκ νέου σενάριο για Αναστασίου
Αναστασίου

Το όνομα του Γιάννη Αναστασίου ως υποψηφίου για την τεχνική ηγεσία του Άρη επανήλθε στο προσκήνιο

Η ήττα του Άρη από τον ΠΑΣ Γιάννενα και η εικόνα ειδικά στο πρώτο ημίχρονο είχε σαν αποτέλεσμα να επαναφέρει το σενάριο περί του Γιάννη Αναστασίου για την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Νίκος Πασιαλής και Δημήτρης Μπουγιουκλής έγιναν ξαφνικά αποδέκτες σκληρής τακτικής σε αντίθεση με τα θετικά σχόλια που τους συνόδευσαν μετά τις δύο ισοπαλίες με τους Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και Ολυμπιακό στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Είναι χαρακτηριστικό πως ακόμη και οι ποδοσφαιριστές του Άρη και συγκεκριμένα ο Νούνο Κοέλιο μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον ΠΑΣ Γιάννινα το απόγευμα του Σαββάτου και την ήττα με 2-1 στο "Κλεάνθης Βικελίδης" στάθηκε σε θέματα τακτικής.

Σε μία τοποθέτηση που είχε ακολουθήσει και η απάντηση από τον Πασιαλή τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι θα ήταν προτιμότερο να πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις από το να κρίνει τον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα.

Το όνομα του Αναστασίου είχε ακουστεί και όταν είχε αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Άρη ο Μάκης Κατσαβάκης χωρίς να αποκλείεται να απασχολήσει και ο μέχρι το βράδυ της Κυριακής τεχνικός της Βέροιας Νίκος Καρύδας.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι μέχρι στιγμής θέμα προπονητή δεν υπάρχει για την διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ Άρης που επιλέξει να συναντηθεί με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και το τεχνικό δίδυμο θέλοντας να βρει την καλύτερη λύση για την συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ