ΕΥΡΩΠΗ

"Έκανα καλή δουλειά"

"Έκανα καλή δουλειά"
INTIME SPORTS

"Έχω καθαρή τη συνείδηση μου, αν δεν έκανα καλή δουλειά δεν θα με είχαν αφήσει για επτά αγωνιστικές", τόνισε με νέες του δηλώσεις για το διαζύγιο με τον Πανιώνιο, ο Μίκαελ Στόρε.

Ο Σουηδός προπονητής χαρακτήρισε φυσιολογική για τα Ελληνικά δεδομένα την απόλυση του.

"Δεν είναι ωραίο να σε απολύουν, αλλά έχω καθαρή τη συνείδησή μου, είχα τον έλεγχο της κατάστασης, έκανα καλή δουλειά και η ομάδα ήταν μαζί μου.

Η απόφαση να απολυθώ είναι φυσιολογική για τα ελληνικά δεδομένα, αλλά πάλι αν δεν έκανα καλή δουλειά δεν θα με είχαν αφήσει για επτά αγωνιστικές. Στην Ελλάδα τα αποτελέσματα μετράνε πολύ"τόνισε ο 35χρονος τεχνικός με δηλώσεις του στον Τύπο της χώρας του.

Όσο για το αν αυτή η εξέλιξη αποτελεί "πλήγμα" για την αυτοπεποίθηση του, ανέφερε "Όχι, το αντίθετο. Από την πρώτη ημέρα κέρδισα τους παίκτες και τη διοίκηση. Τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα ήθελα, αλλά είχα την ευκαιρία να προπονήσω μία ξένη ομάδα. Έχω πίστη στις δυνατότητές μου και ξέρω τι χρειάζεται για να εξελιχθώ σαν προπονητής".

Τέλος ο Μίκαελ Στόρε ρωτήθηκε για το μέλλον του και την πιθανότητα επιστροφής του στην ΑΪΚ και δήλωσε:" Δεν σκοπεύω να ξεκουραστώ, θέλω να δουλέψω ξανά σύντομα. Θέλω να βρω την καλύτερη δυνατή πρόκληση. Είναι πιο δύσκολο να βρεις ομάδα στο εξωτερικό από ό,τι στη Σουηδία. Θα ακούσω όλες τις προτάσεις και πιστεύω πως μπορώ να πετύχω και στο εξωτερικό. Αν με θέλει η ΑΪΚ θα επιστρέψω".

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ