ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Έκανε μαγνητική ο Αγκουαζί, απών ο Καραμάνος

Έκανε μαγνητική ο Αγκουαζί, απών ο Καραμάνος
Αγκουαζί INTIME SPORTS

Εν αναμονή των αποτελεσμάτων της μαγνητικής στην οποία υποβλήθηκε ο Αγκουαζί βρίσκονται στον Ατρόμητο προκειμένου να μάθουν τον ακριβή χρόνο αποθεραπείας του έμπειρου μέσου.

Σε μαγνητική τομογραφία στο γόνατο του ποδιού του υπεβλήθη στην διάρκεια της Τρίτης ο Αγκουαζί προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του και ο χρόνος αποθεραπείας του έμπειρου μέσου.

Από την προπόνηση της Τρίτης με την οποία ξεκίνησε η προετοιμασία για το ματς με τον Πανθρακικό απουσίαζε και ο Καραμάνος ο οποίος είναι άρρωστος. Αντίθετα ο Πίτου Γκαρσία που δεν αγωνίστηκε στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης επανήλθε σε φουλ ρυθμούς.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Στο αθλητικό κέντρο ξεκίνησε από σήμερα η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Πανθρακικό. Οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ: Όσοι αγωνίστηκαν εναντίον του Αστέρα Τρίπολης ακολούθησαν διαφορετικό πρόγραμμα συγκριτικά με τους υπόλοιπους που προπονήθηκαν εντατικά.

Πλήρως ενσωματώθηκε ο Πίτου Γκαρσία, αντίθετα απουσίασε λόγω ασθένειας ο Καραμάνος. Θεραπεία έκανε ο Αγκουαζί ο οποίος σήμερα θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία στο γόνατο.

Για αύριο έχει προγραμματιστεί πρωινή προπόνηση".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ