ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Έκανε μαγνητική ο Παπάζογλου

Έκανε μαγνητική ο Παπάζογλου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την Τρίτη θα γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα της μαγνητικής στην οποία υπεβλήθη ο Παπάζογλου για τις ενοχλήσεις που έχει στην μέση.

Χωρίς τους Δημούτσο και Παπάζογλου που έχουν κάποιους τραυματισμούς από την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό ξεκίνησε η αναμέτρηση του Ατρόμητου για το ματς κόντρα στην Βέροια. Ο επιθετικός της ομάδας του Περιστερίου μάλιστα έκανε μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Τα αποτελέσματα θα γίνουν γνωστά και ο νεαρός φορ μαζί με τον Δημούτσο ακολούθησαν πρόγραμμα στην πισίνα και θεραπεία.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Μέσα σε πολύ ευχάριστο κλίμα ξεκίνησε σήμερα το πρωί η προετοιμασία της ομάδας για το κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τη Βέροια στο πλαίσιο της 6αγωνιστικής.

Στο πρόγραμμα έλαβαν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν εναντίον του Ολυμπιακού εκτός από τους Δημούτσο και Παπάζογλου που έκαναν θεραπεία και πισίνα. Ο Παπάζογλου υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και το αποτέλεσμα θα γίνει γνωστό αύριο.

Θεραπεία ακολούθησε επίσης ο Παπασπύρος ο οποίος δέχθηκε ένα χτύπημα στο μηρό παίζοντας με την ομάδα Κ20 εναντίον της ΑΕΚ σε φιλικό παιχνίδι

Θέμα συζήτησης στα αποδυτήρια αποτέλεσε πάντως η εντυπωσιακή παρουσία των φιλάθλους μας στις κερκίδες, τους οποίους οι ποδοσφαιριστές ευχαριστούν θερμά για την συμπαράσταση. Για αύριο έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση (πρωί – απόγευμα) στο αθλητικό κέντρο".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ