ΑΡΗΣ

Εκδικάστηκαν οι έξι υποθέσεις

Εκδικάστηκαν οι έξι υποθέσεις

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ αφού δεν έγινε δεκτή η προσωρινή διαταγή που κάλυπτε την ΠΑΕ Άρης εκδίκασε κανονικά τις σημερινές έξι υποθέσεις οι οποίες αιτούνταν επιβολή ποινών.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ εκδίκασε κανονικά τις σημερινές έξι υποθέσεις οι οποίες αιτούνταν επιβολή ποινών κατά της ΠΑΕ Άρης αφού δεν έγινε δεκτή η προσωρινή διαταγή που την κάλυπτε.

Αυτές αφορούν τους πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας Κοτταρίδη, Γκιάρο, Τόχα, Αραβίδη, Σανκαρέ και Νάτσο Γκαρσία και πλέον θα πρέπει να επιτευχθεί συμφωνία μαζί τους μέσα στον επόμενο μήνα.

Η ΠΑΕ Άρης εκπροσωπήθηκε από το νομικό, Κώστα Παπαδόπουλο, που διαπίστωσε αλλαγή πλεύσης από την ΕΠΟ συγκριτικά με την τακτική που εφαρμοζόταν πέρσι όπου η προσωρινή διαταγή άπλωνε δίχτυ προστασίας.

Πλέον οι αποφάσεις θα βγούνε μέσα στον επόμενο μήνα και η ΠΑΕ Άρης ενδέχεται να έρθει σε δύσκολη θέση, όταν κληθεί να φανεί συνεπής στις δόσεις που οφείλει αφού αν δεν τα καταφέρει οι πιστωτές της είναι πολύ πιθανό να ζητήσουνε ενεργοποίηση ποινών.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ