ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εκι: "Δεν είπε την λέξη κότες ο Βέλιτς"

Εκι: "Δεν είπε την λέξη κότες ο Βέλιτς"
Γκονζαλες

"Ο κ. Βέλιτς δεν είπε στα αποδυτήρια την λέξη κότες" τόνισε ο Εκι. Μπενφίκα για Ζοσέ, Γιούβε για ακαδημίες

Ο Αργεντινός μέσος του "τριφυλλιού" δήλωσε μετανιωμένος γι' αυτά που νόμιζε οτι έχει πει ο τεχνικός διευθυντής των "πρασίνων", ενώ τόνισε οτι η ομάδα είναι ενωμένη και έχει στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Αναλυτικά η δήλωση του Έκι Γκοζάλες



"Θέλω να ξεκαθαρίσω οτι ο κύριος Βέλιτς ποτέ δεν είπε την λέξη κότες, ήρθε στα αποδυτήρια και το μόνο που απαίτησε ήταν να παίξουμε πιο δυνατά και να νικήσουμε τον Πανιώνιο. Αισθάνομαι μετανιωμένος γιατί ο κόσμος νομίζει οτι μας είπε αυτά τα πράγματα, ποτέ δεν ειπώθηκε αυτή η λέξη, ποτέ. Η ομάδα είναι ενωμένη, είμαστε έτοιμοι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, είναι το μοναδικό που έχει σημασία, θέλουμε να δώσουμε χαρά στους οπαδούς, είμαστε όλοι ενωμένοι κάτω απο αυτόν τον στόχο".

Ο μέσος του Παναθηναϊκού προέβη σε αυτή την δήλωση με δική του πρωτοβουλία και μετά απο συνάντηση με τους Γιάσμινκο Βέλιτς, Γιάννη Βαρδινογιάννη. Βεβαίως, προηγουμένως ο παίκτης είχε ενημερωθεί οτι ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας δεν είχε χρησιμοποιήσει τέτοιους χαρακτηρισμούς στ' αποδυτήρια.

Να θυμίσουμε οτι την Δευτέρα στην συνομιλία που είχε ο Πεσέιρο με τον Έκι Γκονζάλες, ο Αργεντινός είχε πει: "Είμαστε άνδρες και όχι κότες όπως μας αποκάλεσε στο ημίχρονο ο Βέλιτς. Εμείς μπήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο και πήραμε τη νίκη. Την ανατροπή δεν την πέτυχε ο Βέλιτς γιατί μπήκε στ' αποδυτήρια, αλλά οι αλλαγές που έγιναν σε πρόσωπα και σύστημα".

Επιμένουν οι Πορτογάλοι

Την ώρα που αναζητείται η ηρεμία στα ταραγμένα νερά της Παιανίας με το κλίμα να μην είναι ιδανικό για τον Ζοσέ Πεσέιρο, οι συμπατριώτες του δίνουν συνέχεια στον πιθανό επαναπατρισμό του.

Στον Τύπο της Πορτογαλίας συνεχίσουν να θεωρούν πως ο τεχνικός του "τριφυλλιού" είναι από τα μεγάλα φαβορί να αναλάβει το τιμόνι της Μπενφίκα από την νέα περίοδο, ειδικά μάλιστα μετά τα άσχημα αποτελέσματα που έχει στον ελληνικό σύλλογο και τις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί.

Βέβαια, κανείς δεν μπορεί να προβεί σε οποιοδήποτε συμπέρασμα πριν ολοκληρωθεί η φετινή κούρσα πρωταθλήματος για τον 48χρονο τεχνικό, που το μέλλον του θα διαφανεί σύντομα...

Γιούβε from Η.Π.Α για ακαδημίες

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Αμερική, ο Παναθηναϊκός ανοίγει δίκτυο συνεργασίας με ομάδα την ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, την Γιουβέντους από το Μέριβιλ, με σκοπό την επιλογή νέων παικτών που θα μπορούν στο μέλλον να έρθουν και να βοηθήσουν την "πράσινη" ΠΑΕ.

Μέσα από όσα αναφέρονται στο άρθρο το "τριφύλλι" που έχει ήδη αναπτύξει ένα δίκτυο 70 ακαδημιών σε Ελλάδα και Κύπρο, "ανοίγειται" και στον Ατλαντικό συνεργαζόμενος με ομάδα μιας περιοχή των Η.Π.Α. που λατρεύει το ποδόσφαιρο και σκοπεύει να δημιουργήσει παράλληλα επαγγελματική ομάδα και γήπεδο.

Στο Σεντ Λιούις, ο Ελληνας ιδιοκτήτης και πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού κ. Νικόλαος Καρύδης, μιλώντας τόνισε πως σκοπός της ακαδημίας αυτης είναι να ανακαλύψει και να δημιουργήσει στη συνέχεια παίκτες που θα μπορούν να σταθούν σε διεθνές επαγγελματικό επίπεδο και παράλληλα να αγωνιστούν με την φανέλα με το "τριφύλλι" στο στήθος.

Στις λεπτομέρειες τιης ιστορίας, η ακαδημία δεν θα λειτουργεί σύμφωνα με τα αμερικανικά πρότυπα ανάπτυξης ποδοσφαιριστών, αλλά υπό τις συνεχείς οδηγίες του ελληνικού συλλόγου που γνωρίζει συστήματα και λεπτομέρειες. Παράλληλα γίνεται γνωστό πως το "τριφύλλι" θα προσφέρει την ευκαιρία στους παίκτες από τα camps του αλλά και στις οικογένειές τους να ταξιδεύουν στην άλλη άκρη του κόσμου για να δοκιμάζουν και εκεί τα πράγματα.






















TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ