ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εκι: "Προτιμώ το πρωτάθλημα"

Εκι: "Προτιμώ το πρωτάθλημα"
Γκονζάλες, Ρομέρο

"Πριν δεν πηγαίναμε πουθενά. Τώρα έχουμε ιδέες", τόνισε σε συνέντευξη o Γκονζάλες

Ο Αργεντίνος μέσος μιλώντας έξω από τα δόντια σε αρκετά θέματα... λόγω του δυναμικού χαρακτήρα του, ήταν "καταιγιστικός" καταλήγωντας ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να πάρει το πρωτάθλημα που θέλουν και οι οπαδοί του. Αναλυτικά, η συνέντευξη του Εκι Γκονζάλες:

Θέλω να μας πεις πως αισθάνεσαι μετά τον τραυματισμό που είχες, έχουν περάσει περίπου 2,5 μήνες πότε πιστεύεις ότι θα είσαι έτοιμος να επιστρέψεις.

"Εξαρτάται. Το φυσιολογικό χρονικό διάστημα αποχής είναι πέντε με έξι μήνες. Κάνω πολύ καλή δουλειά μέχρι τώρα. Η εγχείριση με τον κ. Μήτσου πήγε πολύ καλά. Είναι ο καλύτερος σ' αυτή την δουλειά. Είμαι πολύ χαρούμενος με τα αποτελέσματα της επέμβασης. Η δουλειά που κάνουμε με τον φυσιοθεραπευτή τον Κώστα Σπανέας είναι φανταστική, καθώς προπονούμαι πολύ. Με "σκοτώνει" στη δουλειά αλλά είμαι χαρούμενος για αυτό. Εκείνος και ο γιατρός ο Γιώργος (Βησσαράκης) κάνουν εξαιρετική δουλειά. Συνεπώς μπορεί να επιστρέψω νωρίτερα από ότι προβλέπεται."

Πόσο δύσκολο είναι να βλέπεις τα ματς από την εξέδρα;

"Είναι πολύ δύσκολο. Νιώθω πολύ άσχημα. Είμαι πολύ νευρικός, μέχρι τρέλας. Αλλά εντάξει συμβαίνουν αυτά. Για αυτό όμως θέλω να επιστρέψω πολύ σύντομα."

Στο παιχνίδι με την Χάποελ σε είδα στα γκολ να πανηγυρίζεις. Εκείνη την ώρα όταν βλέπεις από έξω τους συμπαίχτες σου να σκοράρουν πως αισθάνεσαι;

"Νιώθω πολύ καλά, γιατί παίζουμε καλά και διακρίνω ότι τώρα πάμε κάπου. Πριν αν και πάντα υπάκουα στον προπονητή, δεν πηγαίναμε πουθενά. Η ομάδα δεν έπαιζε καλά. Δεν μου αρέσει όταν δεν παίζουμε καλά. Ακόμα και όταν κερδίζαμε χωρίς να παίζουμε καλά, δεν ήμουν ευχαριστημένος. Εντάξει αν νικάμε τον Ολυμπιακό χωρίς να έχουμε καλή απόδοση δεν με νοιάζει. Αλλά εμένα μου αρέσει η ομάδα να παίζει καλά. Τώρα βλέπω κάτι. Βλέπω σύστημα, βλέπω ιδέες, βλέπω πειθαρχεία, όταν τα βλέπω αυτά είμαι χαρούμενος."

Οι πρώτες σου εντυπώσεις δηλαδή από τον Βίκτορ Μουνιόθ είναι θετικές.

"Είδε ολοκληρωτικά, ξεκάθαρα, τα προβλήματα που είχαμε και τα διόρθωσε. Δουλεύει πάρα πολύ, κάνει πολύ καλές προπονήσεις... μου αρέσει!"

Διάβασα κάποιες δηλώσεις που έκανες πριν λίγες μέρες, που έλεγες ότι είδα κάτι στο παιχνίδι με τη Χάποελ, το είπες και προηγουμένως σε εμάς ότι η ομάδα παίζει καλύτερα. Θέλω να μας πεις επειδή έζησες και την προετοιμασία το καλοκαίρι, τι διαφορές βλέπεις στον παναθηναϊκό τον τελευταίων εβδομάδων με τον Παναθηναϊκό πιο πριν, με τον προηγούμενο προπονητή;
"Πολλές διαφορές. Βλέπω μια εντελώς καινούργια ομάδα. Τώρα έχουμε ιδέες. Δεν είναι ότι ο κ. Μπάκε ήταν κακός προπονητής. Απλά ίσως να υπάρχουν προπονητές για συγκεκριμένες ομάδες. Εδώ χρειαζόμασταν ένα προπονητή αλλά και δάσκαλο παράλληλα, γιατί υπάρχουν παίχτες νέοι, που έχουν ποιότητα, αλλά χρειάζονται κάποιον να τους πει τι να κάνουν, να τους διδάξει. Πρέπει να μάθουν. Ισως ο κ. Μπάκε με έμπειρους παίχτες να έφτιαχνε καλή ομάδα. Νομίζω ότι αυτός είναι ο λόγος για το οποίο δεν πέτυχε εδώ."

Δέχεσαι αυτό που λέγεται ότι η ομάδα πέρα από όλα τα άλλα ότι δεν είχε ένα συγκεκριμένο σύστημα ότι είχε και πρόβλημα στη φυσική κατάσταση.

"Δεν νομίζω ότι η φυσική κατάσταση ήταν το πρόβλημα μας πριν δέκα μέρες. Δεν ήμασταν βέβαια σε κορυφαία φόρμα αλλά δεν ήμασταν και σε χειρότερη κατάσταση από τις υπόλοιπες ομάδες στην Ελλάδα. Με την ποιότητα που έχουμε δεν θα έπρεπε να αντιμετωπίζουμε πρόβλημα. Αρα δεν νομίζω πως το πρόβλημα ήταν η φυσική κατάσταση, αλλά η τακτική της ομάδας και η ψυχολογική κατάσταση των παιχτών. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις καλή ψυχολογία όταν πηγαίνεις να αγωνιστείς.

Πρέπει να γνωρίζεις ότι είσαι ο καλύτερος. Συνεπώς δεν νομίζω ότι η φυσική μας κατάσταση ήταν το πρόβλημα. Οπως και να έχει πάντως, η φυσική μας κατάσταση είναι στο ίδιο επίπεδο με το υπόλοιπων ομάδων, ίσως λίγο πιο κάτω αλλά δεν θα έπρεπε, γιατί μας προσφέρουν τα πάντα για να είμαστε οι καλύτεροι. Εχουμε τις προοπτικές να παίξουμε καλά, αλλά και την δυνατότητα να φτιάξουμε καλή φυσική κατάσταση.

Εχουμε την Παιανία με υποδομές που δεν έχει καμία άλλη ομάδα στον κόσμο, παρά μόνο ελάχιστες. Θα έπρεπε να είμαστε μέσα στις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη σε θέματα φυσικής κατάστασης και όχι στο ίδιο επίπεδο με τις άλλες ελληνικές ομάδες. Αυτό είναι απαράδεκτο."







Για την συνέχεια είσαι αισιόδοξος;

"Ναι, πολύ. Τώρα είμαι πολύ αισιόδοξος. Δεν ήμουν αισιόδοξος αρχικά γιατί έβλεπα πόσο άσχημα έπαιζε η ομάδα, πόσα λάθη έκανε. Τώρα ο κ. Μουνιόθ προσπαθεί να διορθώσει τα λάθη, να λύσει τα προβλήματα. Προπονούμαστε καλά και είμαι πολύ αισιόδοξος."

Η γνώμη σου για το κύπελλο ΟΥΕΦΑ;

"Το πρώτο που πρέπει να κάνουμε είναι να νικήσουμε σε άλλον έναν αγώνα και θα είμαστε μέσα στην πρόκριση. Από τη νέα χρονιά θα δούμε τι θα κάνουμε. Θα έχουμε δουλέψει πολύ με τον κ. Μουνιόθ και νομίζω ότι μπορούμε να προκριθούμε."

Αν σου έλεγαν να διαλέξεις μέσα σε αυτή την χρονιά αν στο τέλος θα ήθελες να έχεις πάρει το πρωτάθλημα ή να έχεις φτάσει με τον Παναθηναϊκό στους τέσσερις του ΟΥΕΦΑ στον ημιτελικό ποιο θα διάλεγες από τα δύο;
"Θέλω να πάρουμε το πρωτάθλημα. Προτιμώ να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Νομίζω ότι και οι οπαδοί θέλουν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα, συνεπώς πρέπει να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα φέτος."

Εκι είσαι στον Παναθηναϊκό από το 2004 με το που ήρθες η ομάδα κατέκτησε το πρωτάθλημα, πήρε νταμπλ. Τις επόμενες δύο χρονιές όμως το πρωτάθλημα χάθηκε. Είσαι ένας παίχτης από αυτούς που λέμε με προσωπικότητα και οπωσδήποτε η γνώμη σου μετράει. Τι πιστεύεις ότι έφταιξε και δεν συνέχισε την κατάκτηση των τίτλων ο Παναθηναϊκός και τα επόμενα δύο χρόνια.
"Την πρωτη χρονιά μετά την κατάκτηση του νταμπλ, αλλάξαμε τρεις φορές προπονητή, είχαμε τρεις διαφορετικούς προπονητές άρα ήταν δύσκολο για μας. Ακόμα και τότε όμως χάσαμε το πρωτάθλημα στον τελευταίο αγώνα. Χάσαμε από την ΑΕΚ στο γήπεδο μας χωρίς τους φιλάθλους μας. Αν είχαμε την συμπαράσταση των φιλάθλων μας θα παίρναμε το πρωτάθλημα.

Ήταν βέβαια μία δύσκολη αναμέτρηση αλλά με τον κόσμο μας στο γήπεδο θα νικούσαμε. Την δεύτερη χρονιά κάναμε πολλές αλλαγές στην ομάδα, αλλάξαμε πολλούς παίχτες, γεγονός που μας δυσκόλεψε επίσης. Στο δεύτερο μισό εκείνης της σεζόν παίξαμε πολύ καλά. Πήραμε περισσότερους πόντους από οποιονδήποτε άλλο. Το πρόβλημα ήταν ότι οι παίχτες που ήρθαν δεν προσαρμόστηκαν γρήγορα στην ομάδα."



Μια και αναφέρθηκες στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, πολύς κόσμος υποστηρίζει (εκείνο που έγινε χωρίς κόσμο), ότι οι παίχτες του Παναθηναϊκού σε εκείνο το ματς δεν παρουσιάστηκαν όπως έπρεπε να παρουσιαστούν, να τα δώσουν όλα γιατί παιζόταν ένα πρωτάθλημα. Συμφωνείς ότι η ομάδα δεν είχε τη δύναμη και το πάθος που έπρεπε να έχει;

"Εγώ πάντα παίζω με πάθος. Δεν νομίζω ότι οι συμπαίκτες μου αγωνίστηκαν σε εκείνον τον αγώνα χωρίς πάθος. Ηταν δύσκολος αγώνας, ίσως κάποιοι παίχτες ήταν νευρικοί αλλά δε νομίζω πως μας έλειψε το πάθος. Δεν θέλω να πιστέψω κάτι τέτοιο."

Μετά τον τραυματισμό σου, τον σοβαρό τραυματισμό σου ο Παναθηναϊκός απέκτησε έναν Αυστριακό τον Αντρέας Ιβανσιτς, να αγωνιστεί στη θέση σου επειδή είχες αυτό τον τραυματισμό. Θέλω καταρχάς να μου πεις πια είναι η άποψη σου για τον Ιβανσιτς.

"Μου αρέσει πολύ. Είναι καλός παίχτης, απλός στο παιχνίδι του, έχει ποιότητα, σουτάρει πολύ καλά. Έχει καλή φυσική κατάσταση. Από ότι βλέπω μέχρι τώρα του αρέσει να δουλεύει στην προπόνηση. Είναι καλός άνθρωπος. Είναι πολύτιμος για την ομάδα."

Απορία των φιλάθλων είναι πως θα παίζετε μαζί (με τον Ιβανσιτς), πως θα χωρέσετε στην ενδεκάδα όταν επιστρέψεις εσύ.

"Δεν ξέρω. Εγώ πρέπει να είμαι έτοιμος να παίξω. Μετά θα δούμε ποιος θα αγωνιστεί βασικός. Δεν ξέρω αλήθεια. Αυτό είναι θέμα του προπονητή. Οποίος είναι σε καλύτερη κατάσταση θα παίξει. Θα υπάρχει υγιής ανταγωνισμός. Είναι καλό να υπάρχει ανταγωνισμός στην ομάδα. Καλός ανταγωνισμός. Πρέπει σε κάθε προπόνηση να προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι για να παίξουμε βασικοί."

Ποιο πιστεύεις ότι είναι αυτή τη στιγμή το δυνατό όπλο αυτής της ομάδας για τη συνέχεια;

"Νομίζω πως τώρα με τον Τσιρόλα (Ρομέρο), τον Μπίσκαν, τον Μπόβιο, τον Βίκτορ, τον Ιβανσιτς, τον Πίτσο (Αντριτς), το κέντρο μας είναι δυνατό πάει καλά, και θα πάει ακόμα καλύτερα."

Πολύ λένε ότι με τις μπαλιές σου θα αξιοποιήσεις πάρα πολύ καλά τον Σαλπιγγίδη και τον Παπαδόπουλο.

"Είναι φανταστικοί παίχτες που αγωνίζονται στην επίθεση του Παναθηναϊκού, λατρεύω να συνεργάζομαι μαζί τους. Μου αρέσει να τους βλέπω να παίζουν μαζί. Ανυπομονώ να αγωνιστώ μαζί τους."

Θέλω να μου πεις την άποψη σου για τους προπονητές που είχες στον Παναθηναϊκό μέχρι σήμερα.

"Προτιμώ να μη μιλάω για τους ανθρώπους που φεύγουν από την ομάδα. Μιλάω μαζί τους όταν είναι στην ομάδα, τους λεω τι μου αρέσει και τι δεν μου αρέσει. Μπορώ να πω καλά πράγματα για κάποιους προπονητές και άσχημα για άλλους. Αλλά δεν μου αρέσει να αναφέρομαι στα άσχημα. Ίσως κάτι από αυτά που θα πω να παρεξηγηθεί και δεν θέλω να φανώ αγενής τώρα που έφυγαν. Προτιμώ να τους τα λεω αυτοπροσώπως, όταν έχω πρόβλημα ή όταν δεν μου αρέσει κάτι."

Το μέλλον σου το βλέπεις μέχρι το τέλος εδώ, να κλείνεις την καριέρα σου στον Παναθηναϊκό, πως το έχεις σκεφτεί;

"Δεν ξέρω. Νιώθω εδώ σαν στο σπίτι μου. Και τώρα που έκανα την επέμβαση, η οικογένεια μου, οι φίλοι μου όλοι ήρθαν εδώ και εγώ πήγα δέκα μέρες στην Αργεντινή αλλά νιώθω πολύ καλά εδώ, έχω τα πάντα, προπονούμαι καλύτερα εδώ, έχω τον Κώστα (Σπανέα) όλη μέρα μαζί μου. Φαντάσου ότι δεν ήθελα να πάω στην Αργεντινή, νιώθω σαν στο σπίτι μου εδώ. Όπως και να έχει σε μερικά χρόνια θα ήθελα να επιστρέψω. Νιώθω σαν στο σπίτι μου αλλά σε μερικά χρόνια θέλω να επιστρέψω στην Αργεντινή. Δεν ξέρω όμως πότε."

Μετά το τέλος της καριέρας σου θες, έχεις σκεφτεί να ασχοληθείς με κάποιο συγκεκριμένο κομμάτι, δηλαδή να γίνεις προπονητής ή έχεις σκεφτεί κάτι άλλο

"Αρχίζει να μου αρέσει η προπονητική. Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να ζει εκτός Αργεντινής. Δεν ξέρω, είναι πολλά αυτά που πρέπει να σκεφτεί κανείς."

Ποιο παιχνίδι από τα επόμενα στο ΟΥΕΦΑ πιστεύεις ότι είναι το πιο σημαντικό για να πετύχει την πρόκριση του στην επόμενη φάση.

"Δεν ξέρω. Δεν το έχω σκεφτεί. Δεν έχω απάντηση για αυτό. Άσε να το σκεφτώ και θα σας πω αύριο."

Να κερδίσουμε στο Παρίσι και να παίξεις και εσύ και να σκοράρεις...

"Νομίζω ότι είναι ο αγώνας εντός έδρας. Πρέπει να πάρουμε τη νίκη σε αυτόν τον αγώνα. Αν νικήσουμε θα περάσουμε. Αυτός είναι ο αγώνας "κλειδί". Φυσικά αυτό θα ήταν φανταστικό. Αλλά χωρίς να το ανακοινώνουμε...όπως έχω πει και με τον Κώστα ( Σπανέας) ελπίζουμε να επιστρέψω νωρίτερα. με πιέζει πολύ για αυτό και θα δούμε.... Τον εμπιστεύομαι και θα δούμε τι θα βγει."

Στο δεύτερο... μέρος της συνέντευξης, ο 26χρονος Αργεντίνος μέσος άσος δέχθηκε μια σειρά από ερωτήσεις από δημοσιογράφους οι οποίοι και καλύπτουν το ρεπορτάζ του συλλόγου.


Τι είναι πιο σημαντικό στη ζωή σου; Η καριέρα σου, η υγεία σου; Η οικογένεια σου;το χρήμα;

" Η οικογένεια μου, φυσικά."

Αν ήσουν τεχνικός διευθυντής στον ΠΑΟ δίπλα στον Γιάννη Βαρδινογιάννη, πες 2-3 εισηγήσεις που θα έκανε προκειμένου η ομάδα να παίξει καλό ποδόσφαιρο.

"Δε νομίζω ότι είμαι σε θέση να συμβουλεύσω τον κ. Βαρδινογιάννη. Όχι ακόμα. Έχω πολλά να μάθω ακόμα. Μπορώ να πω τι γνώμη μου σε ποδοσφαιρικά θέματα αλλά δεν μπορώ να συμβουλεύσω."

Παρά τις μεταγραφές που έκανε ο Παναθηναϊκό θεωρείς πως το αγωνιστικό κενό που έχεις αφήσει στην ομάδα έχει καλυφθεί;

"Ναι, φυσικά. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι καλό σύστημα και σωστή τακτική και έχουμε καλούς παίχτες που είναι σε πολύ καλή κατάσταση και δεν θα υπάρχει πρόβλημα."

Τι έφταιξε και ο Παναθηναϊκός υπολείπεται πέντε πόντους του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα και δεν δείχνει το αγωνιστικό πρόσωπο που επιθυμούν οι οπαδοί του και ποια είναι τα στοιχεία που πρέπει να δείξει η ομάδα για να φτάσει στην ολοκλήρωση των στόχων της;

"Ο λόγος που βρισκόμαστε πίσω από τον Ολυμπιακό στη βαθμολογία είναι γιατί παίζαμε πολύ άσχημα. Δεν είχαμε σύστημα, δεν είχαμε ιδέες, όπως είπα και νωρίτερα. Τώρα αλλάζουμε αυτά που χρειάζεται να αλλάξουμε. Παίζουμε ένα διαφορετικό είδος ποδοσφαίρου, με περισσότερη δράση, με άλλο σύστημα και ιδέες. Όλοι παίζουμε πειθαρχημένα για την ομάδα. Αλλάζουμε."

Για τον κόσμο του Παναθηναϊκού είσαι ο ηγέτης της ομάδας. Αποδέχεσαι αυτό το λόγο. Ποιο είναι το μήνυμα που θα ήθελες να δώσεις στον κόσμο γιατί υπήρξαν μουρμούρες αλλά και «παρατράγουδα» όπως στο ματς της Πάτρας.

"Δεν ξέρω αν είμαι ο αρχηγός. Ξέρω ότι μπορώ να έχω επιρροή, ότι έχω περισσότερες ευθύνες από ένα νέο ποδοσφαιριστή, το αποδέχομαι και μου αρέσει. Όσο για το ότι συνέβη στην Πάτρα, δεν θα έπρεπε να το πω αλλά καταλαβαίνω την αντίδραση του κόσμου. Ίσως να έκανα και εγώ το ίδιο αν ήμουν στη θέση του οπαδού. Δεν θα έπρεπε να το πω αλλά το καταλαβαίνω. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί διαμαρτυρήθηκαν στον κ. Βαρδινογιάννη. Το λάθος ήταν της ομάδας και μόνο. Οι παίχτες πρέπει να αποδεχθούν τα λάθη τους, ο προπονητής και αυτό είναι όλο. Αυτό το καταλαβαίνω."

Αν υπήρχε ένα μηχανισμός που θα μπορούσες να τον ενεργοποιήσεις αυτόματα και θα είχε ως αποτέλεσμα την βελτίωση του Παναθηναϊκού σε όλα τα επίπεδα, τι θα πρότεινες για τη βελτίωση της ομάδας στον τομέα της διοίκησης, των ποδοσφαιριστών, τη στάση, τη συμπεριφορά και τη στήριξη των οπαδών της ομάδας αλλά και σε ό,τι αφορά τον προπονητή;
"Αυτό που έχουμε στον Παναθηναϊκό είναι φανταστικό. Είναι σύλλογος πρώτου μεγέθους. Είμαι περήφανος για αυτόν. Όλοι οι παίχτες είναι περήφανοι. Όταν μιλάω με κάποιον από την Αργεντινή ή με κάποιον νέο παίχτη στην ομάδα, λένε ότι είναι εκπληκτικό αυτό που έχουμε εδώ. Ακόμα και στην Ισπανία ή στην Ιταλία είναι δύσκολο να βρει κάποιος αυτά που έχουμε εμείς στον Παναθηναϊκό.

Η οργάνωση και όλα τα υπόλοιπα είναι σε πολύ καλό επίπεδο. δεν νομίζω ότι χρειάζεται να αλλάξουμε κάτι. Μόνο να βελτιωνόμαστε χρειάζεται. Αρχικά οι παίχτες θα πρέπει να βελτιωθούν με την βοήθεια του προπονητή. Τώρα έχουμε καλό προπονητή και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να βελτιωθούμε μαζί του.

Έχουμε προπονητή με εμπειρία και μπορεί να μας διδάξει πολλά πράγματα. Όλοι οι παίχτες έχουν καλή προδιάθεση. Οι περισσότεροι είναι νεαροί παίχτες υπάρχουν προοπτικές και θα πρέπει να είμαστε έξυπνοι και να πιάσουμε το μήνυμα του προπονητή και να το εφαρμόσουμε στο γήπεδο. Οι φίλαθλοι μας είναι εξαιρετικοί. Ακόμα και στην Πάτρα ήταν στο πλευρό μας. Είναι θαυμάσιοι, δείχνουν υπομονή και είναι στο χέρι μας να τους φέρουμε στο γήπεδο."







Η Παναγία... και η φανέλα των "μπιανκοσελέστε"

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο μαγαζί που έγινε η συνέντευξη του Εκι Γκονζάλες, οι οπαδοί του του "τριφυλλιού" του έκαναν δώρο μια τούρτα με τον ίδιο ζωγραφισμένο επάνω, μια εικόνα της Παναγίας και μια φανέλα της Εθνικής Αργεντινής (με το ονοματεπωνυμό του στην πλάτη) με την ευχή να την φορέσει μαζί με το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Από την άλλη ο "Εκι" αφού τους ευχαρίστησε υπέγραψε πάνω σε "πράσινες" φανέλες και πανό αρκετά αυτόγραφα.

Λουκανίδης: "Υπομονή..."



Μια δόξα του παρελθόντος που έχει κατακτήσει ουκ ολίγα πρωταθλήματα με το "τριφύλλι" στο στήθος, ο Τάκης Λουκανίδης, φιλοξενήθηκε στο στούντιο του "ΠΑΟ news".

Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού μίλησε για την εποχή που αγωνίζονταν, το παρόν και το μέλλον του συλλόγου, στέλνοντας μήνυμα... υπομονής στους οπαδούς του "τριφυλλιού", αφού κάτι φαίνεται να αλλάζει με την πρόσληψη του κ. Μουνιόθ.






























































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ