ΕΥΡΩΠΗ

Έκλεισε Ετό η Ανζί

Έκλεισε Ετό η Ανζί

Η Ανζί ανακοινώνει μέχρι την Τρίτη τη μεταγραφή του Σαμουέλ Ετό και τινάζει τη μπάνκα στον αέρα για τον Ντάνι Άλβες. Διαβάστε την ρωσική προσφορά στη Μπάρτσα.

Ο Σαμουέλ Ετό θα πρέπει να θεωρείται ήδη ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στον κόσμο, με τη συμφωνία μεταξύ της Ίντερ και της Ανζί Μακαλάλα για την μετακόμισή του στη Ρωσία να επιβεβαιώνεται την Κυριακή από τον εκπρόσωπό του.

"Εάν όλα πάνε καλά με τις ιατρικές εξετάσεις και την διευθέτηση των τελευταίων λεπτομέρειων, η ανακοίνωση της μεταγραφής θα γίνει Δευτέρα ή Τρίτη", τόνισε ο Κλαούντιο Βιγκορέλι στην "Equipe" προαναγγέλοντας ουσιαστικά την αποχώρηση του πελάτη του από το "Μεάτσα" μετά από δύο χρόνια παραμονής.

Φυσικά, για να γίνει κάτι τέτοιο η Ανζί "χρύσωσε" Ίντερ και Ετό, με τους Ιταλούς να βάζουν στα ταμεία τους περίπου 25.000.000 ευρώ (συν μπόνους) και τον Ετό να είναι έτοιμος να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 20.000.000 ευρώ!

Στη Ρωσία ελπίζουν μάλιστα ότι ο Ετό θα μπορέσει να κάνει το ντεμπούτο του το ερχόμενο Σάββατο στον αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στη Ροστόβ.

Τρώγωντας ανοίγει η όρεξη (του Κερίμοβ)

Το εντυπωσιακό είναι όμως ότι η Ανζί δεν δείχνει διάθεση να σταματήσει στον μπόμπερ της Ίντερ, με την καταλανική "Sport" να αποκαλύπτει ότι η ομάδα του ζάμπλουτου Σουλεϊμάν Κερίμοβ είναι έτοιμη να χτυπήσει την πόρτα της Μπαρτσελόνα για να αγοράσει τον Ντανιέλ Άλβες.

Το ρεπορτάζ των Καταλανών αναφέρει πως οι Ρώσοι προσφέρουν από 35 μέχρι 40.000.000 ευρώ στους πρωταθλητές Ευρώπης και 15.000.000 ευρώ στον Βραζιλιάνο για κάθε χρόνο συμβολαίου, με προσκείμενες πηγές στον παίκτη να τονίζουν πως η περίπτωση να φύγει ο Άλβες συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες.

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ